Setari Cookie-uri

Kudika Good Vibe Party - green edition - Toamna începe în tonuri de optimism!

Anul trecut am dat startul evenimentelor Kudika printr-o petrecere care a reunit cititoare, bloggeri, vedete, parteneri și prieteni, voci influente din .ro și alți oameni dragi care ne-au fost tot timpul alături.

În acest an, continuăm tradiția evenimentelor optimiste cu o ediție îmbrăcată în verde viu! Green edition însumează valorile editoriale sub care sunt scrise zi de zi articolele și quizurile noastre. Aceasta este culoarea energiei, a vitalității, a curajului, a grijii asumate față de propria persoană precum și pentru cei din jur.

Dincolo de acest lucru, GREEN înseamnă, în egală măsură:

Gratitude (recunoștința noastră față de oamenii care nu sunt alături)

Roots (rădăcinile care ne unesc și ne apropie),

Energy (vitalitatea și optimismul care răzbat dincolo de cuvinte)

Enlightenment (lumina răspâdndită de energia noastră pozitivă)

Nature (dragul, dragostea și grija pentru tot ce ne înconjoară)

Dacă împărtășești valorile noastre, te așteptăm alături de noi la evenimentul în care le vom sărbători și în cadrul căruia ne putem cunoaște dincolo de tastatură și monitoare. Pentru mai multe detalii referitoare la participare, intră AICI pe site-ul dedicat evenimentului. Înscrierea se va face în limita locurilor disponibile.

Citește și:

Ce poți face la Kudika Good Vibe Party – green edition

Agriro Fresh va fi alături de noi la eveniment și te va aștepta cu o doză de sănătate și prospețime pentru că ne vor oferi cele mai îmbietoare salate din lume! Gustă din roadele naturii combinate cu pricepere în salad barul pus la dispoziție de Agriro Fresh și alege-ți preferata!

Republica Bio s-a alăturat manifestului nostru verde și își va deschide granițele pentru tine. Partenerii noștri îți vor povesti despre importanța alegerii unor produse cosmetice și alimentare curate, fără pesticide, aditivi și organisme modificate genetic. De asemenea, îți vor da ocazia să guști din deliciile lor bio.

Chiar dacă toamna își va intra în drepturi, încă nu ne lasă inima să ne luam la revedere de la înghețată. Tocmai de aceea, te vom întâmpina cu savuroasa înghețată La Strada. Aromele sale te vor alinta și te vor purta într-o călătorie senzorială în cele mai exotice sau cosmopolite locuri ale lumii, surse de inspirație și materie primă pentru deliciosul desert.

Citește și:

Idea Bank va fi alături de noi la petrecere ca furnizor oficial de #goodvibe. Nu îți dezvăluim încă surpriza pregătită dar îți dăm un indiciu: tot ce trebuie să faci este sa vii la petrecere și să îți pui o dorință pentru o toamnă zen!

De asemenea, în cadrul evenimentului îi vei putea admira pe dansatori profesioniști de la Arthur Murray, unul dintre cele mai mari studiouri de dans din lume. Povestea lor a început în primii ani ai secolului al XX-lea, atunci când Arthur Murray devenea o vedetă a elitei americane și lua cu asalt scena, alături de partenera sa, Kathryn Kohnfelder. Mai târziu, profesorii școlii care poartă numele marelui dansator și-au lăsat amprenta coregrafică asupra unor producții cinematografice de renume ca Dirty Dancing, Flash Dance, Saturday Night Fever sau Scent of a woman.

Citește și:

Dacă momentele spectaculoase de dans te-au lăsat însetat, Stalinskaya și Pepsico sunt alături de noi să îți potolească setea iar Profructta te îmbie cu sucuri naturale de fructe din livadă direct în pahar.

Cu siguranță vei avea multă energie să ne bucurăm împreună până seara târziu pentru că Julius Meinl va fi acolo să îți ofere cafea plină de savoare. Mai mult de atât, te vom îmbia cu deserturi minunate pregatite de La Petite pentru cel mai savuros sugar rush al serii!

Printre surprizele pe care ți le-am pregătit se numară și micile bijuterii vegetale vii de la Flori Poznase iar Photosnacks îți vor oferi amintiri numai bune de luat acasă!

Nu îți vom dezvălui încă tot! Te așteptăm să descoperi ce am pus la cale pe 25 septembrie la Palatul Noblesse și să dăm mai departe leapșa cu good vibe. Tag! You’re it!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.