Setari Cookie-uri

Florin Răduță, câștigătorul X Factor din 2015, a revenit după un an cu un videoclip fierbinte!

Elevul lui Ştefan Bănică de la X Factor, câştigătorul premiului cel mare de 100.000 de euro din 2015 a revenit în atenţia fanilor cu un nou videoclip fierbinte şi o piesă pe care îi va lăsa pe mulţi muţi de uimire. Florin Răduţă s-a întors după un an cu forţe proaspete, iar tânărul are multe de spus.

Comunicat de presă

Despre tânărul solist se poate spune că este exemplul perfect al omului care dacă îşi propune ceva şi muncește mult poate să facă lucruri mărețe. Deși a luat o pauză de un an, Florin a făcut în acest timo ce a ştiut el mai bine. A continuat să cânte.

"Tot ceea ce am făcut de la câştigarea concursului X Factor a fost să mă ocup neîncetat de cariera mea, din toate punctele de vedere: management, căutarea pieselor şi realizarea proiectelor pănă la cele mai mici detalii, bugete, promovare, bând, concerte, etc. Absolut totul fusese realizat de mine, fără niciun ajutor. Toată lumea încearcă să schimbe ceea ce sunt. Mergeam în studiouri pentru piese şi mi se cerea să cânt ca Smiley sau că Randy, pentru a vinde şi pentru a face "hit-uri". În încercarea de a avea succes şi a oferi doar ceea ce se cerea, mă îndepărtasem mult de ceea ce sunt cu adevărat şi ceea ce trebuia să fac! Aşa că a trebuit să mă retrag pentru o perioadă! Sunt un destul de sincer și oamenii cunosc asta: Nu îmi mai doream să fac asta! Aşa că m-am oprit", a povestit Florin care între timp a învăţat să se exprime şi să compună.

Citește și:

Florin Raduta

Astfel că el revine cu un nou proiect şi a lansat piesa "GOI", la care a filmat un videoclip incittant. "Am scris piese în diferite stări şi totul a curs foarte firesc, pentru că nu mai încercam să fiu ceea ce nu sunt. Nu era în plan să revin cu un nou proiect. Aşa s-a născut proiectul "Goi"! Tema piesei e dorinţa, obsesia şi sexul. Piesa, în esenţa sa, arată cât de vulnerabil e un bărbat în faţa unei femei! Vorbeşte despre o relaţie bazată pe plăcerile carnale şi pe dorinţă, fără implicare emoţională! În care de multe ori ne închiriem şi ultima urmă de control.

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.