Andreea Dogaru a defilat pe același podium cu celebrul Zuhair Murad

Andreea Dogaru a defilat pe același podium cu celebrul Zuhair Murad
Kudika
5 Noiembrie 2018

Designerul român, Andreea Dogaru a defilat pe un podium de modă, în aceeași seară cu celebrul creator, Zuhair Murad, în cadrul Athens Xclusive Designers Week. Evenimentul a avut loc în perioada 1-5 noiembrie și s-a desfășurat într-o locație de lux cu renume.

Comunicat de presă

Citeste si:
LIVE din Paris: Prezentarea de moda TommyNow - See now, buy now -...

Andreea Dogaru, Clara Rotescu și Cătălin Botezatu au făcut furori în Capitala Greciei. Designerii români au defilat pe un podium important de la Atena. Creatorii români și-au prezentat colecțiile în cadrul Athens Xclusive Designers Week. Desfășurat într-una dintre cele mai frumose clădiri ale orașului grecesc, în Zappeion, o clădire de un lux orbitor la interior, aflată în Grădinile Naționale din Atena, evenimentul a gazduit de-a lungul anilor prezentări ale unor branduri internaționale prestigioase, precum Escada, Cacharel, Emanuel Ungaro, Vivienne Westwood, Guy Laroche, Krizia, Vivia Ferragamo, Barbara Bui, Francois & Marithe Girbaud și a fost susținut de revista Vogue Italia.

Andreea Dogaru

Andreea Dogaru a defilat sâmbătă la Atena

Designerul român, Andreea Dogaru a urcat pe același podium la Atena, cu unul dintre cei mai apreciați creatori de modă din întreaga lume, Zuhair Murad, de origine libaneză, dar care locuiește în Franța, unde a urmat cursuri de artă, desen, stil și confecții. Andreea Dogaru și Zuhair Murad au defilat sâmbătă.

Andreea Dogaru

Zuhair e un nume de referință în lumea modei, iar designerul român a realizat colecții pe podiumuri importante de la noi și de peste hotare. Vestimentațiile ei au fost lăudate la festivalul internațional de modă Strasbourg Fashion Days 2015. Mai mult, românca noastră a fost comparată cu celebrul Alexander McQueen, iar în 2016 și-a prezentat în Dubai o colecție de rochii de mireasă, la finalul ei defilând pentru ea, Ramona Gabor.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri