Randi, piesă emoționantă despre stereotipurile de frumusețe

Randi, piesă emoționantă despre stereotipurile de frumusețe
Kudika
28 Noiembrie 2018

Randi găsește inspirație pentru piesele sale în lumea din jurul său, în societatea în care trăiește. Noua sa piesă, Frumusețea care minte, nu face excepție de la regulă și este un prilej de reflecție asupra felului în care percepem frumusețea în ziua de astăzi.

Comunicat de presă

Tema frumuseții a fost intens dezbătută de-a lungul timpului, iar acum mai mult ca oricând este relevant să vorbim despre asta, cand “revoluția” social media ne face să fim permanent expuși, iar presiunea de a arăta cât mai bine, cât mai frumos, este mult mai mare decât în trecut.

“Mi-aș dori ca piesa aceasta să schimbe ceva în sufletul unora dintre cei care o ascultă. Să îi facă să realizeze că frumusetea reprezintă mult mai mult decât un chip perfect, că înseamnă de fapt imperfecțiune și că fiecare om este frumos în felul sau. Fiecare ar trebui să se accepte pe sine așa cum este si să vadă adevarata sa frumusețe, care nu este la vedere, ci este o vibrație a sufletului.”, spune artistul.

Piesa este compusă de Randi, în studiourile Famous Production, iar videoclipul este regizat de Daragiu Bogdan, cu care Randi a mai colaborat până acum la realizarea clipurilor „Ochii ăia verzi” și „Calc pe suflete”.

Ascultă Frumusețea care minte aici:

https://youtu.be/1l4CaMkuNiE

Facebook & Instagram RANDI

https://www.facebook.com/Randimusic/

https://www.instagram.com/randi.music /

Facebook & Instagram Famous Production

https://www.facebook.com/famousproductioncom/

https://www.instagram.com/famous_production/

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri