Setari Cookie-uri

Advertorial O revelatie dulce de acum mai aproape!

La Petite vine mai aproape de voi. De acum si in Promenada Mall!

Cine este La Petite ?

La Petite este laboratorul de cofetărie autentică care îmbină cofetăria modernă cu cea tradițională și o reinterpretează pentru a oferi tuturor iubitorilor de dulce cele mai neașteptate combinații de arome si gusturi.

O adevarată revelație a dulcelui!

Ar fi fost păcat să o păstrăm doar pentru noi, aşa că am pus toată pasiunea şi priceperea pentru a duce mai departe revelaţia noastră, astfel încât din ce în ce mai mulţi oameni să se bucure de ea.

În urma a doi ani de activitate în ansamblul rezidențial Cosmopolis, am decis ca este momentul de a veni mai aproape de dragii noștri clienți din București.

Cu ocazia sărbatorilor de iarnă vă așteptăm cu drag la noua noastră locație cu pachete cadou, cozonaci, prăjituri, macarons, torturi, înghețată artizanală si multe alte bunătați.

Designul deosebit al torturilor personalizate este realizat cu multă migală și dedicare de artistul nostru din mâna căruia ies cele mai deosebite decorațiuni.

Pentru a veni în întampinarea dragilor noștri clienți, în perioada 11-14 Decembrie înghețata artizanală La Petite este oferită din partea casei. De asemenea, la două prăjituri achiziționate, a treia este oferită gratuit!

Descoperã ofertele speciale pentru sãrbãtori și revelația dulce care pe noi ne-a cucerit și ne-a schimbat percepția asupra a ceea ce înseamnã deserturile bine fãcute!

Promenada Mall , Nivel -1, vis-a-vis Nobilis.

E-mail : office@la-petite.ro


Kudika
10 Decembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.