Setari Cookie-uri

Altex a fost declarat din nou retailerul de echipamente high-tech și electrocasnice numărul 1 în România

Altex a fost recompensată cu prima certificare Best Buy Award în 2013, când a primit cel mai mare număr de voturi din partea respondenților implicați în studiu la categoria electroIT, pentru cel mai bun raport calitate-preț la produsele specializate.

comunicat de presa:

Altex, cea mai mare companie de electronice și electrocasnice din România, s-a clasat pe locul întâi la fiecare dintre categoriile „electronice pentru casă și bucătărie”, respectiv „lanțuri de magazine retail de echipamente high-tech și electronice din țară”, după cum arată sondajul de piață Best Buy Award 2019/2020, realizat de organizația internațională ICERTIAS, cu sediul central în Elveția.

Altex a primit, în urma sondajului, două certificări Best Buy Award, de forma a două medalii albastre. Rolul unei medalii albastre Best Buy Award este să asiste clienții în timpul procesului de cumpărare, facilitând căutarea produselor și serviciilor pe piața locală, pe care alți cumpărători le-au confirmat deja ca având cel mai bun raport calitate-preț (cea mai bună valoare pentru prețul plătit) pe baza experienței lor.

Citește și:

Compania Altex a concurat, la cele două categorii pentru care a fost certificată Best Buy Award, cu alte organizații de pe piața locală și a fost aleasă retailerul cu cel mai bun raport calitate-preț la produsele din categoriile „electronice pentru casă și bucătărie”, respectiv „lanțuri de magazine retail de echipamente high-tech și electronice din țară”.

Cercetarea a luat în calcul doar răspunsurile consumatorilor români, care au fost chestionați cu privire la 95 categorii diferite, economice și neeconomice, din diferite sectoare inclusiv retail, alimente, cosmetice, electrocasnice, telecomunicații și finanțe. Participanții români la sondaj au fost nevoiți să răspundă la întrebări deschise cu privire la produsele și serviciile despre care consideră că au cel mai bun raport calitate-preț. Sondajul a fost realizat pe un eșantion de 1.200 de utilizatori români de Internet cu vârsta de peste 15 ani, prin metoda Computer Assisted Web Interviewing - Deep Mind Awareness (CAWI - DEEPMA).

Citește și:

Certificările Best Buy Award se acordă periodic companiile care reușesc să pună la dispoziția clienților produsele cu cel mai bun raport calitate-preț.

Altex a fost recompensată cu prima certificare Best Buy Award în 2013, când a primit cel mai mare număr de voturi din partea respondenților implicați în studiu la categoria electroIT, pentru cel mai bun raport calitate-preț la produsele specializate. Participanții la sondaj au fost chestionați, printr-o întrebare deschisă, în privința retailerului preferat, fără să li se propună sugestii. Astfel, fiecare participant a menționat un retailer care a oferit cea mai bună experiență de achiziție în ceea ce privește raportul calitate-preț din România. Cel mai mulți respondenți au precizat că Altex este liderul retailului românesc pe zona electroIT.

Citește și:

Altex oferă, de peste 25 de ani, produse de calitate la prețuri avantajoase

Altex oferă, de peste 25 de ani, cel mai bun raport preț-calitate din România. Compania le promite clienților că le plătește de două ori diferența, în cazul în care găsesc același produs mai ieftin, la un alt retailer.

Altex nu doar că pune la dispoziția românilor produse de calitate la un raport calitate-preț excelent, dar este și cel mai mare colector de deșeuri de echipamente electrice și electronice la nivel național, precum și unul dintre cei mai importanți angajatori din țară.

Compania se află într-un proces continuu de expansiune, atât în ceea ce privește rețeaua de magazine, cât și gamele de produse comercializate.

În prezent, Altex România le oferă clienților o gamă variată de electrocasnice mici, electrocasnice mari, produse cosmetice, parfumuri, obiecte de voiaj, trolere, produse pentru bebeluși, articole pentru copii, biciclete electrice, mașini second hand, laptopuri, televizoare, telefoane, produse software, aspiratoare, fiare de călcat, calculatoare pentru gaming, aparate de aer condiționat și jocuri pentru PC și diverse console.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Martie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.