Setari Cookie-uri

Cărți bestseller pe care să le citești pe drum

În drum spre școală, în mijlocul de transport în comun spre casă sau muncă, stând în parc pe o bancă - iată câteva cărți bestseller pe care trebuie să le parcurgi oriunde te-ai afla.

Cărțile bestseller se bucură de popularitate nu doar pentru că au ajuns să fie recunoscute la nivel internațional, dar și pentru că pur și simplu sunt foarte bune. Motiv pentru care popularitatea lor se traduce prin calitate și în “obligativitatea” de a le citi, pentru a înțelege ce anume le face atât de speciale. Topurile anuale de scrieri se schimbă ocazional, dar cele care sunt new entry merită să fie luate în considerare. Iată mai jos câteva volume de cărți bestseller în care credem că merită să investești timp.

Carti bestseller pe care trebuie sa le ai

Pacienta tăcută de Alex Michaelides

Cartea bestseller “Pacienta tăcută” este un thriller psihologic lăudat pentru cât de inteligent este scris și cât de sofisticată este povestea. În centru stă Alicia Berenson, o pictoriță de succes care este căsătorită cu un fotograf. Într-o seară, aceasta își împușcă soțul de cinci ori, însă refuză să își justifice gestul. Adevărul este că tragedia domestică ascunde un mister îngrozitor, iar psihoterapetul care încearcă să îl deslușească este prins în mijlocul unor primejdii.

Citește și:

O poți comanda aici

La cinci pași de tine de Rachael Lippincott, Mikki Daughtry

Din seria de cărți bestseller pe care le poți citi în metrou, în autobuz sau în tramvai este o dramă romantică cu adolescenți. S-ar putea să nu fie cea mai ușoară, dar are și ceva umor care va face povestea să fie mai simpatică. Doi adolescenți care suferă de aceeași boală ajung să fie internați într-un spital. Pe cât de mult se urăsc la început, pe atât de mult se îndrăgostesc. Doar că aceștia nu se pot atinge pentru că dacă s-ar îmbolnăvi, asta ar însemna sfârșitul. Pentru amândoi.

O poți comanda aici

Aleea cu licurici de Kristin Hannah

O poveste impresionantă despre relația de prietenie dintre două copile și despre realitatea complexă a unui portret emoționant. Povestea începe în anul 1974 când cunoaștem două copile care devin de nedespărțit după ce se cunosc. După ce trec prin diverse peripeții, evenimente tragice și drame, relația lor care durează de peste trei decenii este încercată de o confesiune cu trădări.

Citește și:

O poți comanda aici

Oamenii fericiți citesc și beau cafea de Agnes Martin-Lugand

Cărțile bestseller înscriu pe lista lor și biografia lui Agnes Martin-Lugand, care și-a așternut în file de cărți povestea de viață. După ce o femeie își pierde familia, soțul și fiica, aceasta pleacă în Paris ca să își dea o nouă șansă la viață, departe de tot ce îi trezea amintiri dureroasă. Aici va întâlni o dragoste care o va schimba pentru totdeauna.

O poți comanda aici

Orașul fetelor de Elizabeth Gilbert

Cu teme precum erotism, lumea modei și glamour, despre aventuri și tinerețe. “Orașul fetelor” se prezintă ca fiind o carte “despre o tânără care descoperă că pentru a fi un om bun nu este neapărat nevoie să fii fată cuminte”. Se relatează o poveste de dragoste în New York-ul anilor ‘40.

Citește și:

O poți comanda aici

Ceva în apă de Catherine Steadman

“Ceva în apă”, un bestseller care a devenit cunoscut pentru că a fost recomandat de Reese Whiterspoon și care va fi adaptat de aceasta. Cartea este scrisă de actrița Catherine Steadman, cunoscută pentru apariția în serialul britanic Downton Abbey. Acest thriller psihologic îți va pune mintea la încercare - un cuplu aflat în luna de miere descoperă, în timpul unor scufundări, ceva care le va schimba viața. Iar cei doi ajung în centrul unei conspirații cu mize periculoase.

O poți comanda aici

Vrabia roșie de Jason Matthews

Carte bestseller care a atras atenția studiourilor de la Hollywood, fiind ecranizată cu titlul de “Red Sparrow” cu Jennifer Lawrence în rolul principal. Aceasta a interpretat-o pe Dominika Egorova, o tânără care își vede viața distrusă când un accident îi întrerupe cariera în balet. Ajunge, prin diverse circumstanțe, să fie un pion în jocurile de spionaj rusesc. Aceasta este instruită să se folosească de seducție pentru a obține ce vrea. Totul se schimbă când cunoaște un ofițer CIA și își pune la îndoială misiunile,

Citește și:

O poți comanda aici

foto: By Rasstock, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.