Setari Cookie-uri

Advertorial AMC readuce pe micul ecran o serie de filme emblematice, cu super actori

Canalul TV epic, AMC derulează în lunile aprilie și mai o campanie care dorește să atragă atenția telespectatorilor că își pot petrece timpul liber urmărind producții de marcă, ce au redefinit istoria cinematografică, filme cu actori îndrăgiți precum: Keanu Reeves, Uma Thurman, Al Pacino, Daniel Radcliff, Arnold Schwarzenegger, John Travolta sau Samuel L. Jackson, filme care nu se demodează niciodată

Un film ne poate oferi inspirația de care avem nevoie pentru a ne mobiliza și a depăși grijile cotidiene. De aceea, în aceste momente de criză mondială, o întoarcere spre micul ecran poate fi o cale de evadare dintr-un cotidian neprietenos și un mod bun de a ne crește moralul.

Canalul TV epic, AMC derulează în lunile aprilie și mai o campanie care dorește să atragă atenția telespectatorilor că își pot petrece timpul liber urmărind producții de marcă, ce au redefinit istoria cinematografică, filme cu actori îndrăgiți precum: Keanu Reeves, Uma Thurman, Al Pacino, Daniel Radcliff, Arnold Schwarzenegger, John Travolta sau Samuel L. Jackson, filme care nu se demodează niciodată.

AMC este gazda unora dintre cele mai populare și aclamate programe de televiziune. Fondată din dragoste pentru măiestrie și povești extraordinare, AMC oferă filme apreciate și seriale originale premium.

Trei dintre filmele lui Quentin Tarantino pot fi urmărite la AMC! ”Kill Bill vol I” va fi difuzat pe 10 aprilie, de la ora 22:00, iar partea a doua, pe 11 aprilie, de la aceeași oră. La începutul lunii mai, filmul câștigător de Oscar, ”Pulp Fiction”, cu John Travolta, Uma Thurman și Samuel L. Jackson va încânta telespectatorii în data de 1 mai, de la ora 22:00.

Alte filme iconice, care au făcut istorie în cinematografie, vor fi difzuate de AMC, astfel: Harry Potter și Pocalul de Foc (9 aprilie) - emblematic pentru universul fantasy inegalabil creat, Scarface (21 aprilie) - reprezentativ pentru genul filmelor despre mafie, Machete și Machete:Ucigaș meseriaș (17 și 18 aprilie) - despre un justițiar din comunitatea hispanică, trilogia Matrix (24, 25, 26 aprilie, de la ora 19.35) - bornă în istoria filmului SF, Terminator 3 (25 aprilie) - emblematic pentru tehnologia robotică creată și Contagion: Pericol Nevăzut (3 mai) - semnificativ prin prezentarea extrem de realistă a epidemiei.

În luna aprilie, toate televiziunile ce aparțin AMC Networks Internațional - Europa Centrală și de Nord s-au alăturat inițiativei „#staiacasă”. Întregul portofoliu de televiziuni din România al AMCNI CNE afișează pe ecran mesajul #staiacasă, lângă logo-urile posturilor TV: AMC, Filmcafe, TV Paprika, Minimax și JimJam. Şi în alte părți ale Europei Centrale, Republica Cehă, Slovacia, Slovenia, Serbia, Germania și Ungaria, toate televiziunile AMCNI CNE s-au alăturat acestei inițiative, cuprinzând în total 31 de posturi TV.

AMC a produs unele dintre cele mai premiate seriale dramatice din ultima decadă, inclusiv „Mad Men” și „Breaking Bad”. AMC are istoric excepțional de a câștiga peste 45 de premii Primetime Emmy și de a obține peste 290 de nominalizări Emmy. AMC a fost prima rețea de cablu de bază care a câștigat vreodată Premiul Emmy pentru Cel Mai Bun Serial Dramatic cu Mad Men în 2008. Printre serialele originale de actualitate ale AMC, se numără câștigătorul Globurilor de Aur, ”Better Call Saul”, alături de ”Fear the Walking Dead”, ”NOS4A2” și ”The Terror”.


Kudika
9 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.