Setari Cookie-uri
Buchete si aranjamente florale bespoke

Baiatul cu Flori pentru fiecare moment special, pentru fiecare om drag

Floraria online Baiatul cu Flori iti ofera serviciul bespoke flowers!

Cine suntem?

Baiatul cu Flori este un brand 100% romanesc care are in spate o echipa din domeniul serviciilor si organizarilor de evenimente.

Am “debutat” in 2014 si pana in prezent avem atelierul nostru propriu si echipa proprie de livrari care aduce culoare atat in casele din Bucuresti cat si din Ilfov.

La momentul de fata, lucram inclusiv cu producatori romani, florile rezista mult si sunt proaspete, pe placul clientilor nostri.

De ce “Baiatul cu flori”?

Desi concentrata pe aranjamentele pentru evenimente private la inceput, experienta echipei noastre este de peste 10 ani. Ne-am dorit sa bucuram cat mai multa lume, sa ne largim orizonturile si asa am pornit “Baiatul cu flori”.

Livrarile se fac la 2 pana la 6 ore de la plasarea comenzii, gratuit, desi multi dintre clientii nostri au ales optiunea abonamentului saptamanal. Prin intermediul acestui abonament noi avem grija ca ei sa primeasca in fiecare saptamana un buchet (ori un aranjament) cu flori de sezon- bujori in perioada urmatoare, trandafiri, care sa le inveseleasca locuinta. Pentru ca nimic nu bucura la fel ochiul precum un buchet colorat si nimic nu bucura mai mult simturile decat florile proaspete.

Unde ne gasiti?

Comenzile dumneavostra pot fi plasate atat pe site-ul nostru www.baiatulcuflori.ro sau telefonic la 0742242885, unde echipa noastra abia asteapta sa ofere consultata in ceea ce priveste buchete si aranjamente florale personalizate. Raspundem la comenzi zilnic si avem grija sa ne ocupam de ele in cel mai scurt timp!

In mediul online suntem activi cu idei, recomandari ori sugestii pe toate retelele de socializare.

Baiatul cu flori va doreste multa liniste si promite o experienta deosebita in care, ne place sa credem, va ajutam sa redescoperiti importanta si efectul extraordinar al florilor!

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.