Setari Cookie-uri

Oferă-i o copilărie frumoasă: 4 jocuri educative care îl vor surprinde pe cel mic

Jocurile educative sunt modul perfect de a-l ajuta pe cel mic să învețe!

În era în care toți suntem dependenți de tehnologie, oferă-i copilului tău șansa la un mod de a-și trăi copilăria offline! În acest sens, îți recomandăm să îi oferi celui mic șansa de a învăța fără a fi conectat la un dispozitiv electronic, ci prin intermediul jocurilor interactive. Astfel, cel mic nu doar că va învăța involuntar, ci se va distra pe cinste alături de voi. Timpul petrecut alături de părinți este foarte important pentru o creștere sănătoasă a copilului.

4 jocuri educative pentru copilul tău

Jocul Balanța numerelor

Jocul educativ Balanța numerelor este un joc distractiv de potrivire a numerelor. Acesta ajută copii să învețe numerele, dar și să socotească într-un mod distractiv. Sprijină dezvoltarea aptitudinilor de recunoaștere a culorilor și numerelor, promovează imaginația, încurajează abilitățile de observare și le dezvoltă pe cele de memorie. De asemenea, dezvoltă abilitațile logico – matematice prin învățarea cifrelor de la 1 la 10. Acest set contine 17 cifre cu care copilul tău se va distra și va învăța.

Citește și:

Jocul poate fi comandat aici.

Puzzle din lemn Joueco în formă de gărgăriță

Puzzle-ul din lemn Joueco este ideal pentru cei mici pentru care are piese mari și robuste. Este perfect pentru introducerea copiilor în minunata lume colorată a puzzle-urilor. Acesta dezvoltă abilitatea celui mic de a diferenția lucrurile între ele, ajută la recunoașterea formelor și culorilor, dar dezvoltă și coordonarea mână-ochi.

Puzzle-ul poate fi comandat aici.

Joc de logică Tetris

Un joc potrivit pentru o echipă formată din 2-4 jucători. Primul jucător așează o piesă pe tabla de joc. Cel de-al doilea jucator trebuie să privească cu atenție piesa deja pusă, și să adauge o piesă care să se potriveasca cu cea așezată anterior. Cu ajutorul separatorului poți trece la nivelul următor și totul va deveni din ce în ce mai complicat. Atenție mare, trebuie să așezi piesele pe orizontală și nu trebuie să se suprapună. Jucătorul care reuseste sa aseze ultima piesa de joc, câștigă.

Citește și:

Jocul poate fi comandat aici.

Joc de învățat limba engleză

Jocul de la Headu este un puzzle mare cu jetoane speciale pentru invatarea cuvintelor de la o varsta frageda. Realizat din materiale rezistente, acest set contine, de asemenea, peste 100 de stickere cu denumirile obiectelor sau animalelor. O pronuntie buna este garantata datorita aplicatiei dedicate care poate fi descarcata pe telefonul mobil. Headu stimuleaza mintea copiilor prin joc si cu ajutorul dispozitivelor educationale amuzante, organizate intr-un meniu personalizat de competente, pentru a se desfasura intr-un mod spontan si neobligatoriu, cu o capacitate de invatare permanenta.

Jocul poate fi comandat aici.

Sursă foto prima pagină fizkes/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.