Setari Cookie-uri

Advertorial S-a lansat noul magazin Huawei Online Store și vine cu vouchere de 6.000 lei, un HUAWEI Mate XS și multe alte beneficii

Vești bune pentru pasionații de tehnologie: Huawei Consumer Business Group a lansat noul magazin online www.huaweistore.ro. Odată cu lansarea acestuia, au fost anunțate numeroase beneficii și avantaje pentru consumatori. De la cupoane în valoare totala de 6.000 de lei, la premiul cel mare - telefonul HUAWEI Mate Xs –, dar și alte avantaje pe care magazinul online le pune la dispoziția consumatorilor.

Huawei a sărbătorit 18 ani de prezență în România prin lansarea magazinului online propriu - www.huaweistore.ro, moment marcat printr-un Live pe pagina de Facebook - @HuaweimobileRO. Evenimentul online a fost prezentat de Dani Oțil, iar alături de el au participat Wang Wei, Country Manager Huawei Consumer BG, Dan Cadar și Sabina Știrb, Marketing Director la Huawei. George Buhnici a fost, de asemenea, prezent printr-o intervenție online, iar Lidia Buble a transmis consumatorilor un mesaj despre lansarea magazinului online.

Noul Huawei Online Store conține toate categoriile de dispozitive proprii – smartphone, PC&tablete, wearables și audio – și este special creat pentru a ține iubitorii de tehnologie conectați la produsele, promoțiile și cele mai bune oferte Huawei. De asemenea, clienții vor beneficia de livrarea gratuită a produselor comandate, posibilitatea de plată în numerar la livrare și posibilitatea de a returna produsele gratuit, în 14 zile fără a motiva decizia.

Cei care se înscriu la newsletter-ul dedicat pe https://consumer.huawei.com/ro/offer/#subscribe primesc automat un voucher de 100 de lei pe care îl pot folosi pentru achiziția de produse din noul magazin online, iar cei care cumpără produse în valoare de minim 100 de lei, intră automat în tragerea la sorți pentru premiul cel mare: un HUAWEI Mate Xs, telefonul pliabil care stabilește noi standarde la categoria smartphone, în valoare de 10.999 lei. Consumatorii au până la finalul lunii mai pentru a participa la acest concurs.

Numeroase avantaje pentru consumatori, la orice pas în huaweistore.ro

Clienții care își fac cont pe platformă primesc vouchere în valoare de 6.000 de lei pe care le pot folosi în magazin, la produse precum Body Scale 3, Band 4, FreeBuds 3i, SOUND, WATCH GT 2, WATCH GT 2 Pro, MatePad, P40 Lite 5G, P40 Pro, MateBook D15 2021 și MateBook D14 2021. Astfel, produsele cu cele mai mari reduceri, de 1.000 lei sunt telefoanele HUAWEI Mate 40 Pro și HUAWEI P40 Pro, urmate de notebook-urile HUAWEI MateBook D 15 i5 2021 și HUAWEI MateBook D 14 i5 2021, cu o reducere de 800 lei, care vin însoțite și de mouse și rucsac.

Pentru mai multe detalii despre campanie și avantajele pe care Huawei Store le oferă puteți vizitați pagina www.huaweistore.ro și în newsletter-ul dedicat.


Kudika
6 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.