Setari Cookie-uri

Actriţa Nouria Nouri invită copiii de 8-14 ani în Tabăra de creaţie de la Breaza

Programul include pe lângă activităţile specifice oricărei tabere şi cursuri zilnice de actorie, pictură şi desen.

comunicat de presa

Participanţii vor avea ocazia să se relaxeze, să socializeze cu copii de aceeaşi vârstă, dar şi să afle câteva din tainele actoriei, picturii şi desenului.

Nouria Nouri face cursuri de actorie cu copii de şapte ani, timp în care i-au trecut prin mână peste 300 de elevi. În timpul pandemiei, cursurile s-au mutat online şi în felul acesta au putut participa copii din toată ţara şi din străinătate. Dorinţa lor, dar şi a Nouriei, de a se întâlni offline, nu doar online a declanşat organizarea taberelor de creaţie.

"Ideea de a organiza tabere de creaţie mi-a venit de la copiii cu care fac cursuri de actorie online. Toţi şi-au exprimat dorinţa de a lucra cu mine şi faţă în faţă, lucru care mi-ar fi fost imposibil fiindcă am elevi din toată ţara şi n-aş avea cum să fac fizic turul României pentru a susţine cursurile de actorie în fiecare oraş. Soluţia a venit odată cu organizarea Taberelor de Creaţie de la Breaza. Astfel, avem ocazia să ne întâlnim toţi acolo, să petrecem cinci zile de poveste şi să facem cursul de actorie faţă în faţă. În plus, vor avea bucuria să-l cunoască şi pe Ionuţ Constantin, profesorul de pictură şi desen, absolvent UNARTE care îi va iniţia în universul artei sale folosindu-şi talentul pedagogic, dar şi produse de papetărie de calitate de la Koh-I-Noor, fiindcă în ciuda faptului că toţi copiii prezenţi sunt începători, ne dorim să pornească cu dreptul în lumea desenului şi picturii” a declarat Nouria Nouri.

Citește și:

În Taberele de creaţie de la Breaza care au loc in perioadele 5-9 iulie 2021 si 9-13 august 2021, copiii beneficiază de 5 zile şi 4 nopţi de cazare, pensiune completă cu mâncare gătită chiar în locaţie în ziua în care este servită, cursuri zilnice de actorie cu actriţa Nouria Nouri şi de pictură şi desen cu Ionuţ Constantin, absolvent UNARTE, seri de karaoke, picnic, pescuit, foc de tabără. Vor fi respectate regulile sanitare, iar copiii vor avea în permanenţă trei supraveghetori. Locurile sunt limitate.

Pentru informaţii suplimentare puteţi accesa pagina de Facebook Nouria Entertainment.

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.