Setari Cookie-uri

Flick Domnul Rimă ia o pauză de la radio  pentru a se dedica exclusiv proiectelor sale personale

    „ Azi vor fi strângeri de mână / Fiindcă nu doar vineri este. / E-un final de săptămână / Și final într-o poveste. / Doisprezece ani, aproape, / Am trăit cea mai frumoasă / Și mai cool dintre etape. / Radio ZU mi-a fost “acasă”...”, așa a ales Flick Domnul Rimă să-și vestească retragerea din radio.

„După mai mult de 10 ani în care a evoluat la Radio ZU, Flick a decis să se dedice unor proiecte personale în afara radioului. Sunt recunoscător pentru performanțele emisiunii făcute împreună cu Răzvan Popescu. Îi doresc să îi iasă ce și-a propus cel puțin la fel de bine și în următoarea etapa din viața lui.”, declară în continuare Tony Teșiu, Director de Programe la Radio ZU.
Într-un deceniu de emisii live, simpaticii Popescu și Flick au realizat împreună un show radio care și-a câștigat în mod natural simpatia ZUper ascultătorilor. Conform celui mai recent studiu de audiență radio, emisiunea „Popescu și Flick” a fost urmărită, în medie, de peste 500.000 de ascultători zilnic.
„Au fost 10 ani plini, 10 ani interesanți. 10 ani productivi. Îi urez mult succes lui Flick, iar pe ascultători îi aștept în continuare pe toate frecvențele Radio ZU, așa cum i-am obișnuit deja, luni - joi, de la 16.00 - 18.00, și vinerea până la 19.00. Dezbatem teme de actualitate, ascultăm hituri, ne jucăm și, mai presus de toate, ne distrăm!”, conchide Răzvan Popescu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.