Setari Cookie-uri

Ella de la Mireasa nu și-a mai putut stăpâni lacrimile la auzul mamei sale: „Sper să îți revii pe parcurs și să fii tu"

Ella de la Mireasa a vărsat lacrimi amare la auzul vorbelor mamei sale. Doamna Claudia i-a transmis un mesaj care a emoționat-o teribil pe concurentă. Familia Ellei a intervenit în urma discuțiilor pe care bruneta le-a avut în casă în ultima vreme.

Frumoasa brunetă de la Mireasa, Ela, trece printr-o perioadă agitată, asta după ce a avut mai multe ieșiri nervoase în competiție. Concurenta a primit o scrisoare de la sora ei prin care aceasta i-a atras atenția că are o atitudine nepotrivită, care nu îi face cinste. Totodată, familia Elei i-a sugerat să nu mai intre în conflict cu nimeni din casă pentru că toate aceste discuții îi vor pune imaginea într-o lumină nepotrivită.

Ela a fost extrem de afectată de vorbele surorii ei și a izbucnit în plâns. Ca deobicei, iubitul ei, Petrică, a încurajat-o și i-a fost alături.

Drama peste care Ella nu a putut să treacă

În emisiune, Ella a povestit cum familia ei s-a destrămat pe vremea când era doar un copil. Deși la acea vârstă nu a înțeles ce se întâmplă, de-a lungul anilor, concurenta de la Mireasa a suferit enorm.

Citește și:

Ela și Petrică. Sursă foto: Captură video

Ea a declarat că din acest motiv își dorește să își întemeieze o familie, așa cum ea nu a avut parte.

Totuși, bruneta a regretat cele spuse și și-a cerut iertare părinților ei, spunând că deși au fost separați, a avut mereu susținerea atât a mamei, cât și a tatălui.

Doamna Claudia, mama Ellei a intervenit în direct și i-a spus fiicei ei că nu are de ce să îi pară rău pentru confesiunile făcute.

„Nu este nevoie să îți ceri iertare, nu ai de ce. Știi ca mami te iubește și am fost alături de tine, atât eu cât și tati. Mami știe ce a fost în sufletul tău și de ce te-ai exprimat așa. Nu te condamna pentru absolut nimic, noi știm bine relația noastră. Știi că eu dacă m-am separat am făcut-o doar de tatăl tău, nu de voi. Știu că ai fost foarte afectată, dar încercăm sa trecem peste. Au trecut atâția ani și uite că niciuna dintre noi nu a putut să depășească momentul.” a declarat mama Ellei.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.