Setari Cookie-uri

Uite cum arată intervenția „ochi de pisică” a Biancăi Drăgușanu. Vedeta și-a schimbat radical fizionomia

Bianca Drăgușanu surprinde din nou! De data aceasta, însă, vedeta a apelat la o intervenție estetică cu totul și cu totul neobișnuită, numită cantopexie. Procedura se realizează pentru obținerea look-ului de „ochi de pisică”. Bianca le-a arătat fanilor noua înfățișare de care este extrem de mândră.

Bianca Drăgușanu este o împătimită a intervențiilor estetice. Recent, blondina a apelat la o procedură specială, menită să o ajute să atingă perfecțiunea mult dorită.

Bianca Drăgușanu a plecat tocmai la Cluj, la clinica ei de chirurgie estetică preferată, pentru a-și realiza procedura de alungire a ochilor. Look-ul se numește cantopexie, sau, mai pe înțelesul tuturor, „ochi de pisică”. Se pare că intervenția este una destul de simplă, drept pentru care vedeta nu a simțit prea multă durere în cabinetul esteticianului.

Cantopexia constă în ridicarea și alungirea mușchilor de lângă ochi cu ajutorul unor fire speciale. Procedură durează doar câteva minute, iar rezultatul este imediat vizibil.

Diva a fost încântată de rezultatul final, astfel că s-a fotografia cu noua ei fizionomie și a postat imediat imaginea pe social media.

Citește și:

Diva mai are și alte intervenții estetice în plan

Bianca Drăgușanu a declarat în mai multe rânduri faptul că nu are de gând să se oprească niciodată la a apela la intervențile estetice.

De curând, diva a mărturisit că urmează să își schimbe silicoanele cu o pereche de dimensiuni ceva mai mici. Motivul ar fi că nu se mai simte confortabil cu bustul pe care îl are în prezent.

Un lucru este cert: Bianca Drăgușanu nu se dă înapoi când vine vorba de intervenții estetice și vrea să experimenteze cât mai multe proceduri de acest tip, nefiindu-i teamă de bisturiu.

Totuși, vedeta nu s-a hotărât când să facă această intervenție, astfel că fanii ei mai au de așteptat până să o vadă pe divă cu noua ei înfățisare.

Citește și:

Ce operații estetice și-a făcut Bianca Drăgușanu

Cea mai cunoscută divă din showbiz a apelat, de-a lungul timpului, la mai multe intervenții chirurgicale. Pornind de la cele mai mici detalii, Bianca Drăgușanu a făcut schimbări majore în ceea ce privește look-ul ei. Mărirea buzelor, scoaterea alunițelor, tatuarea sprâncenelor, rinoplastia, mărirea sânilor și a feselor sunt doar câteva din retușirile pe care vedeta le-a făcut pentru a fi cât mai aproape de perfecțiune.

Vizionare placuta


Kudika
9 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.