Setari Cookie-uri

Uite ce frumoase sunt fetele lui Adrian Mutu! Fiul cel mic al antrenorului și-a cunoscut, în sfârșit, surorile

Adrian Mutu a plecat cu micuțul Tiago în Republica Dominicană, acolo unde locuiesc cele două fete ale sale, Adriana și Maya, împreună cu mama lor. Revederea a fost emoționantă, mai ales că antrenorul a declarat în repetate rânduri că le simte lipsa fetelor și că distanța este un impediment în relația lor.

Săptămâna trecută, Adi Mutu a fost invitat într-o emisiune sportivă, unde a vorbit despre distanța dintre el și cele două fiice ale lui, fete pe care le are din cea de-a doua căsătorie. În acel moment, antrenorul a declarat că va pleca cât de curând în Republica Dominicană pentru a-și strânge fetele în brațe.

„Am venit să vizitez fetele și să îl cunoască și ele pe fratele lor, Tiago. Din cauza pandemiei nu am putut să ne mișcăm, nici eu și nici ele. Înainte de asta, Tiago era mult prea mic ca să poată merge cu avionul.

Tiago e foarte bine, e fericit. E în mare toată ziua, se joacă. E uimit și impresionat de surorile lui. Și ele sunt la fel! Ele vorbesc în engleză, iar Tiago știe și engleză, deci se înțeleg foarte bine. E totul bine! Lipsește doar Mario din poza asta pentru a fi totul perfect.” a declarat antrenorul naționalei.

Citește și:

Deși Mutu are 4 copii cu 3 femei diferite, se pare că antrenorul a reușit să îi țină pe toți aproape și să le ofere orice își doresc, din punct de vedere material.

Relația dintre Mutu și fostele soții

Adrian Mutu a știut cum să mențină relațiile cu fostele soții, spre beneficiul copiilor. El a declarat că este normal ca mamele copiilor lui să o cunoască pe actuala lui parteneră de viață. Mai mult, împreună au un grup de whatsapp în care comunică cât de des posibil.

„Ţin legătura cu toţi copiii mei. Şi ei între ei vorbesc. Avem un grup pe WhatsApp. Chiar râdeam cu soţia, pentru că, fiind pe fusuri orare diferite, m-am trezit într-o dimineaţă cu 494 de mesaje pe WhatsApp. Numai din grupul cu Mario, Adriana şi Maya.

Citește și:

Avem relaţii civilizate. Atunci când copiii vin la mine, e normal ca fostele soţii s-o cunoască pe Sandra, ei stând cu ea o perioadă. Sandra e o persoană serioasă şi responsabilă. Şi e firesc ca ele să îşi dorească să vadă ce fel de persoană e ea.” a declarat Mutu în urmă cu câțiva ani.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.