Setari Cookie-uri

Tensiuni în casa Mireasa! Seba și Adelina la un pas de despărțire

Seba și Adelina nu găsesc o cale de mijloc, iar certurile dintre cei doi sunt tot mai dese. Orgoliul și nehotărârea au pus stăpânire pe relația lor, iar până la despărțire îi mai desparte un singur pas.

Tensiuni și certuri au existat ieri în casa Mireasa. De această dată protagoniștii sunt Adelina și Seba, care nu se înțeleg sub nicio formă și nu ajung la niciun numitor comun. Amorezii sunt nemulțumiți de multe lucruri, dar cel mai grav este faptul că nu sunt deciși dacă relația lor va continua sau nu.

Astfel, înainte de emisiunea de miercuri, cei doi vorbeau despre separare. Totuși, atunci când au intrat în direct iar Simona Gheorghe i-a întrebat dacă mai sunt sau nu împreună, aceștia au susținut că relația lor merge înainte.

”Fiecare o să meargă la casele lor, am o gramadă de haine de lăsat. O să vedem unde facem Crăciunul.” a spus Adelina.

În ceea ce îl privește pe Seba, el este de altă părare, drept dovadă că relația lor nu se află în cel mai bun stadiu: "Legat de Sărbători sau Revelion, m-am obișnuit să le fac acasă."

Citește și:

Adelina și Seba, discuții despre despărțire

În timp ce se aflau în living, Seba și Adelina au avut discuții aprinse și au luat în calcul posibilitatea unei separări.

"Se pare că eram singura care se gândea la relație." i-a spus Adelina lui Seba.

”Dramatizezi. Asta e din orgoliu. Dacă eu nu dramatizez, nici tu nu trebuie. Tu bați în retragere și crezi că ți-ai făcut datoria, asta înțeleg din chestia asta." a fost replica iubitului ei.

"Ia-ți, băiatul meu, exact ce îți dorești. Lasă-mă pe mine în pace. Comportamentul meu a fost foarte drăguț. Nu-ți convine, lasă-mă. Nu-mi spui tu mie să las garda jos. Nu o să trăim niciodată o poveste. Eu plec la casa mea, tu la a ta. Îți doresc drum bun în viață." a adăugat extrem de supărată Adelina.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.