Setari Cookie-uri

Andreea Tonciu, divergențe cu Elena Chiriac! Ce discuții sunt între cele două înainte ca Survivor să înceapă

Andreea Tonciu și Elena Chiriac au intrat în discuții aprinse, asta după ce Andreea ar fi zis despre colega ei de echipă că este veriga cea slabă. Elena Chiriac a reacționat imediat, iar răspunsul ei a făcut-o pe brunetă să regrete imediat ce a zis.

Nici nu a început emisiunea mult așteptată Survivor, că primele tensiuni dintre concurenți și-au făcut deja apariția. Se pare că lucrurile dintre Andrea Tonciu și Elena Chiriac nu sunt tocmai roz, astfel că cele două au avut o mică altercație. Deși cele două concurente nu sunt rivale, în presă s-a scris despre relația tensionată dintre Andreea Tonciu și Elena Chiriac.

Totul a pornit de la Andreea Tonciu atunci când, invitată în emisiunea lui Măruță, bruneta a spus în cadrul rubricii cu sosuri iuți că Elena Chiriac va fi veriga slabă a echipei Faimoșilor, din acest sezon de la Survivor. Declarația nu i-a picat bine Elenei, colega de echipă a Andreei, care a ripostat zicând: "Și aici sunt subestimată! O să vedeți voi!"

Ulterior, încercând să nu dea avânt conflictului, Andreea Tonciu a încercat să dea înapoi: "Ferească-mă Dumnezeu, nu, nu este (n.r. nu există niciun conflict între ea și Elena Chiriac). Nu pot să mă numesc prietenă cu ea, pentru mine prietenia înseamnă mult, ne-am cunoscut doar, nu am avut când să avem un conflict. Pur și simplu a fost un joc (n.r. sosurile iuți). Nu, nu este (n.r. nimic personal)" a spus bruneta pentru FANATIK.ro

Citește și:

Echipa Faimoșilor este gata de luptă

Echipa Faimoșilor de la Survivor 2022 este pregătită pentru lupta pentru supraviețuire. Viitorii concurenți așteaptă cu nerăbdare plecarea în Republica Dominicană. Cei 12 faimoși care au avut curajul să accepte provocarea sunt Andreea Tonciu, CRBL, TJ Miles, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.