Setari Cookie-uri

Ana Morodan, despre sumele fabuloase pe care le câștigă lunar

Mai bine plângi într-o mașină scumpă decât pe o bicicletă

Ana Morodan a fost invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D. Bloggerița a vorbit despre mai multe momente care i-au marcat copilăria, despre motivul pentru care nu s-a căsătorit până acum, dar și despre sumele fabuloase de bani pe care le câștigă de pe urma activității sale în mediul online și nu numai.

Ana Morodan își permite orice

Ana Morodan se află pe lista celor mai cunoscute influenceriție de la noi din țară, fiind numită de către fani „Contesa digitală”. Vedeta are ani buni de activitate, timp în care a reușit să se facă remarcată în toate felurile posibile și să își merite locul în rândul bloggerilor din România. Mai mult de atât, unii oameni au ajuns să o cunoască în adevăratul sens al cuvântului, odată cu participare sa la Asia Express, experiență de care s-a bucurat din plin și de pe urma căreia a avut foarte multe lucruri de învățat.

Citește și:

Ajunsă în platoul emisiunii pe care o moderează Denise Rifai, aceasta a fost luată la întrebări în ceea ce privește banii pe care îi câștigă lună de lună.

Citest continuarea pe 9am.ro

foto prima pagina Instagram

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.