Setari Cookie-uri

Nicoleta Dragne a fost femeie de serviciu în Anglia!

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil!, mărturisiri sincere despre întreaga experiență

Nicoleta Dragne a reușit să atragă din nou toată atenția asupra sa, în urma eliminării din cadrul emisiunii „Bravo, ai stil”. Vedeta nu a primit suficiente voturi din partea celor de acasă, ajungând să piardă în fața Mellinei și a Ralucăi Dumitru, vedeta care s-a salvat prima. Nu a regretat nicio secundă faptul că a făcut parte din concurs și nici faptul că a fost eliminată, pentru că se aștepta la una ca asta.

Nicoleta Dragne, de la munca de jos în televiziune

Cei mai mulți dintre admiratorii ei o cunosc pe frumoasa vedetă fie din cadrul competiției din cadrul căreia a fost eliminată recent, fie de la „Insula Iubirii”, unde a fost ispită. Nu mulți au idee cu ce anume se ocupa blodina înainte de a ajunge cunoscută. Nu i-a fost niciodată frică să muncească și nici rușine cu asta. Consideră că pentru a avea succes, trebuie să începi mereu de jos și așa a procedat.

Citește și:

Acum câțiva ani de zile, vedeta s-a angajat femeie de serviciu în Anglia și muncea din greu. Nu era ceea ce își dorea să facă în viață, dar era nevoită să își câștige existența. Pe atunci, era cea mai bună variantă pe care o avea.

Citeste continuarea pe 9am.ro

foto prima pagina Facebook

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.