Setari Cookie-uri

Emisiunea Mireasa a ajuns la final! Vezi cine sunt câștigătorii și ce cupluri și-au jurat iubire veșnică în marea finală

Emisiunea prezentată de Simona Gherghe a ajuns la final, iar marii căștigători ai sezonului au plecat acasă căsătoriți și mai bogați cu 40.000 de euro. Vezi aici ce cupluri și-au unit destinele și cine a ajuns la inimile publicului.

Simona Gheorghe a încheiat încă un sezon „Mireasa”, mult îndrăgita emisiune unde oameni obișnuiți s-au înscris pentru a-și căută sufletul pereche. În cadrul galei difuzate duminică, publicul a votat cuplul care le-a intrat în suflet și a cărei poveste au crezut cel mai mult.

Astfel, în urma voturilor publicului, premiul cel mare a fost câștigat de Ela și Petrică. Pe locul doi și trei s-au clasat Alex și Ana, respectiv Raluca și Ion.

Cele trei cupluri ajunse în marea finală a sezonului patru a emisiunii „Mireasa” și-au unit destinele în fața ofițerului stării civile și și-au jurat dragoste eternă.

Totuși, au fost câțiva concurenți care nu și-au dorit să face pasul cel mare. Maria și Marius nu și-au unit destinele în marea gală și au căzut de acord că nu vor face acest lucru sub presiunea concursului.

Citește și:

Ce se va întâmpla acum cu proaspeții căsătoriți

Marii câștigători ai sezonului patru, Petrică și Ela își fac planuri de viitor și se bucură de fericirea acestor clipe. Raluca urmează să plece acasă la Ion, după care își doresc să călătorească prin țară. Alex și Ana nu s-au hotărât unde urmează să meargă, cer este că își doresc să se bucure de ieșirea din competiție și de statutul de proaspeți căsătoriți.

Simona Gherghe a ținut să le mulțumească telespectatorilor pentru toată susținerea pe care le-au acordat-o concurenților de-a lungul acestui sezon și i-a asigurat că se vor vedea din nou în luna ianuarie, atunci când sezonul cinci va începe.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.