Setari Cookie-uri

Bianca Drăgușanu, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată: misterioasă, cu părul negru și dansând la bară

Bianca Drăgușanu este într-o formă de zile mari! Frumoasa blondină s-a lăsat filmată în timp ce dansa provocator la bară. Vezi cât de sexy este Bianca și ce calități necunoscute posedă!

Bianca Drăgușanu a incins imaginația admiratorilor ei! Vedeta a postat pe contul personal de Instagram un video extrem de provocator cu ea în timp ce dansează la bară. Mai mult, Bianca este total schimbată, având o perucă brunetă, dar și o rochie scurtă din paiete strălucitoare care îi definește frumos formele voluptoase. Look-ul ei este pus în evidență de o pereche de cizme înalte, cu un toc subțire, care o fac pe vedetă să fie o adevărată apariție.

Bianca Drăgușanu nu se oprește din a-și surprinde fanii și încearcă mereu să vină cu ceva diferit. De această dată, bine cunoscuta blondină a primit mii de aprecieri la video-ul postat pe rețelele de socializare. Deși are un copil și a divorțat de două ori, vedeta nu se dezminte și se simte mai tânără și mai sexy ca niciodată.

Citește și:

Senzuală și fără inhibiții, Bianca le arată internauților că știe ce face și că dansul la bară nu este străin pentru ea. Calitățile de dansatoare ale vedetei i-au cucerit definitiv pe urmăritorii ei, care mai așteaptă astfel de filmulețe cu ea și în viitor.

Bianca Drăgușanu, mesaj ferm pentru iubita fostului ei soț

Bianca Drăgușanu a fost întrebată ce părere are despre activitatea pe care actuala iubită a lui Victor Slav a desfășurat-o în trecut. Vedeta a spus că nu are nicio problemă în a-și lăsa fetița cu o femeie care a făcut videochat și că nu îi este frică de nimic.

"În general, îmi este greu să-mi las copilul cu o altă femeie, dar pentru că am încredere în el, știu că face alegeri corecte. E un bărbat cerebral și fata stă cu el. Știam de acest detaliu despre ea, dar cred că, până la urmă, nu este de condamnat. Este o femeie care știe ce face. Fata mea e mare, nu mi-a spus niciodată nimic rău despre ea. Nu are de ce să-mi fie frică. Până la urmă, eu sunt leoaică și nu cred că ar vrea să intre în conflict cu o leoaică.”, a spus Bianca Drăgușanu, pentru Cancan.ro.

Citește și:

„Deocamdată stau liniștită! Oricum, copilul trăiește și locuiește cu mine, se duce o dată la două săptămâni la tatăl ei acasă, o zi. Deci, nu cred că cineva ar vrea să intre în conflict cu o leoaică. E doar o femeie care a avut o activitate pe care eu nu o condamn. Nu am nicio problemă! Fiecare are un trecut, un bagaj, fiecare știe ce e mai bine de făcut.”, a adăugat fosta soție a lui Victor Slav.

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.