Setari Cookie-uri

Cum și-a petrecut Smiley primul Crăciun cu fiica sa? Artistul a fost înconjurat de cele mai dragi persoane

Smiley a avut parte de sărbători de vis alături de cei dragi. Primul Crăciun al micuței Josephine i-a adunat pe toți apropiații artistului la masă, iar Smiley i-a încântat pe fanii lui cu imagini din sânul familiei sale.

Smiley a petrecut primul Crăciun în calitate de tată, iar acest lucru a făcut ca toți cei dragi să îi fie aproape atât lui, cât și Ginei.

Inițial, artistul le-a urat "Crăciun fericit" prietenilor virtuali postând un video amuzant cu el și cu Gina. Mai mult, Smiley le-a scris internauților să se bucure, acesta fiind spiritul adevărat al sărbătorilor de iarnă.

În a doua zi de Crăciun, Smiley s-a pozat alături de femeile care l-au crescut, mama și bunica lui.

"Dimineață magică!" a scris proaspătul tătic în dreptul fotografiei care a strâns mii de likeuri. Se pare că micuța Josephine și-a vizitat bunica și străbunica paternă, lucru ce a umplut casa cu zâmbete și voie bună.

Citește și:

Ulterior, Smiley a postat câteva fotografii pe InstaStory cu bunul său prieten, Pavel Bartoș și cu fiica acestuia, pe care a și botezat-o.

Smiley, un tată fericit și împlinit

De când micuța Josephine a venit pe lume, viața lui Smiley s-a transformat într-o poveste continuă de iubire. Artistul s-a adaptat imediat la noul rol, cel de tătic și este foarte implicat în îngrijirea și creșterea fiicei lui și a Ginei Pistol.

„De când a ajuns acasă, Andrei a schimbat bebelușul, l-a îmbrăcat, i-a dat să mănânce. Și tații se activează. E mult mai greu pentru mamă, dar noi față de voi trecem prin mai multe schimbări, cum ar fi hormonale. (…) Andrei se apucase de sală când eu începeam să mă fac din ce în ce mai mare. Eu întotdeauna am făcut sport și m-am îngrijit și să mă văd dintr-odată în oglindă și să mă întreb unde a dispărut Gina…”, a mărturisit Gina Pistol într-un podcast pe YouTube.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.