Setari Cookie-uri

Andreea Mantea, sărbători în familie. Vedeta a postat imagini de colecție:

Andreea Mantea le-a arătat internauților cum a petrecut Crăciunul și le-a adresat o urare din inimă celor care o îndrăgesc. Vedeta s-a asortat cu fiul ei, David și împreună s-au pozat lângă bradul frumos împodobit chiar de cei doi.

Andreea Mantea a postat imagini de colecție cu familia sa care s-a strâns în Ajun de Crăciun în jurul bradului. Bruneta le-a transmis o urare și un gând bun internauților, alături de câteva imagini speciale alături de familia brunetei.

Anul acesta, prezentatoarea tv a ales să petreacă în tihnă, în confortul căminului propriu sărbătorile de iarnă. Alături de David, care a stat lipit de mama lui, Andreea a decorat festiv bradul de Crăciun și s-a bucurat de prezența mamei și surorii ei.

"Asta este bogatia mea! ❤️
Sa aveti un Craciun fericit, linistit si plin de iubire, alaturi de cei dragi voua! 🙏🏻💫🌟
Iar pentru cei care sunt departe de familie sau singuri, sa aveti rabdare, putere si sa nu va pierdeti speranta in mai bine! 🙏🏻" a scris frumoasa brunetă pe social media.

Citește și:

Sursă foto: Instagram

David, minunea din viața Andreei

De-a lungul timpului, fanii Andreei Mantea nu au putut să nu remarce educația aleasă a lui David. Recent, fiul Andreei Mantea a dat dovadă de multă empatie și iubire față de cei aflați în suferință.

Invitat în emisiunea lui Teo, alături de mama sa, David a mărturisit că își dorește un singur lucru de Crăciun, și anume o mașinută. Întrebat de ce nu are o listă mai lungă de cadouri, David a spus că vrea ca Moș Crăciun să aibă timp să ajungă la toți copiii, în special la aceia care nu au mai primit de mult o jucărie.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.