Setari Cookie-uri

Detalii noi despre starea de sănătate a Valentinei Pelinel! Cum se simte vedeta după operația prin care a trecut

Valentina Pelinel a suferit o operație deloc ușoară, iar vedeta a avut nevoie de recuperare îndelungată. Copiii ei, dar și Cristi Borcea i-au fost aproape fotomodelului și au ajutat-o să treacă cu bine peste perioada de convalescență.

Valentina Pelinel a fost operată în urmă cu două luni din cauza unor ligamente rupte la picior. Durerea creștea în intensitate de la an la an, astfel că singura soluție rămasă a fost intervenția chirurgicală. Fotomodelul a avut un accident la ski acum câțiva ani, iar de atunci Valentina a tot sperat că își va putea rezolva această problemă fără să intre în sala de operații.

Intervenția a decurs foarte bine, însă soția lui Cristi Borcea a avut nevoie de tratament și de o perioadă de recuperare mai îndelungată. Valentina Pelinel a fost nevoită să se deplaseze cu ajutorul cârjelor, care au devenit indispensabile în viața fotomodelului.

Recent, blondina a vorbit despre sprijinul pe care l-a primit din partea familiei ei și cât de importantă a fost susținerea copiilor pe care îi are împreună cu Cristi Borcea.

Citește și:

"Milan este un sprijin pentru mine mereu și prin felul sau dulce de a fi îmi înseninează fiecare zi. Iar fetele, prin energia și farmecul personalităților lor diferite, îmi umplu sufletul de fericire. Lângă ei și Cristi sunt împlinită și fericită. Fetițele șchiopătau în spatele meu, iar Milan se amuza cu câte o cârja, în încercarea de a-mi arăta susținerea lor necondiționată." a declarat Valentina.

Sursă foto: Facebook

Totuși, vedeta a recunoscut că acest episod i-a făcut pe toți cei din familia sa să fie mai apropiați unul de celălalt și să se prețuiască mai tare.

"Au fost momente care ne-au apropiat și mai mult că familie. Sufrageria mea s-a transformat în sală de antrenament, unde fiecare are programul lui sportiv, dar ne distrăm împreună, iar timpul trece foarte repede. Cristi a fost alături de mine tot timpul, prin încurajările lui constante, mai ales în prima luna, când a fost cea mai dificilă etapă." a mai adaugat partenera de viață a lui Cristi Borcea.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.