Setari Cookie-uri

Sandra Bullock și Keanu Reeves, relație aparte. Prietenie ca a lor, tot mai rar întâlnită!

Sandra Bullock și Keanu Reeves au o relație de prietenie extrem de specială, iar actrița a vorbit de curând despre lucrurile minunate pe care le-a făcut împreună cu colegul său de platou.

Sandra Bullock și Keanu Reeves au o prietenie cum rar se mai întâlnește în ziua de astăzi. Pe cei doi îi leagă sentimente aparte, precum respectul și susținerea necondiționată, de mai bine de 27 de ani. Cei doi actori s-au întâlnit pentru prima dată în 1994, la filmările pentru filmul de acțiune "Speed", iar de atunci au rămas prieteni apropiați, în ciuda trecerii timpului.

Recent, Sandra Bullock a vorbit despre începutul prieteniei lor pentru o revista Esquire. Actrița a povestit cum în pauzele de la filmări cei doi stăteau de vorbă, iar ea i-a mărturisit lui Keanu Reeves că nu a gustat niciodată trufe și nici nu a băut șampanie. Câteva zile mai târziu, actorul a venit cu motocicleta lui în fața casei Sandrei Bullock cu un buchet de flori, dar și cu șampanie și trufe.

Citește și:

"M-am gândit că ai vrea să încerci șampanie și trufe, să vezi cum e." i-a spus atunci Keanu Reeves bunei sale prietene.

Cum era de așteptat, presa a zvonit de-a lungul timpului că între cei doi actori ar exista mai mult decât o simplă prietenie. Totuși, Sandra Bullock a ținut să lămurească aceste speculații. Ea a declarat că nu există nicio poveste romantică între ea și Keanu Reeves, asta pentru că cei doi au dorit să își protejeze prietenia, declarând că au "crescut împreună, pe drumuri paralele." Totuși, actrița a mai mărturisit că este fascinată de colegul său de filmări și îi poartă un respect deosebit: "Cu cât trece mai mult timp, cu atât mai mult sunt fascinată de această ființă umană."

Citește și:

Keanu Reeves va putea fi văzut din nou în cinematografe începând cu sfârșitul lunii decembrie, în pelicula "Matrix", film regizat de Lana Wachowski.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.