Setari Cookie-uri

Alina Sorescu în prag de divorț? Vedeta și-a șters toate pozele cu soțul ei

Zvonurile privind separarea dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu circulă demult în lumea mondenă. Chiar dacă artista nu a declarat nimic până acum, Alina Sorescu și-a șters toate pozele cu soțul ei de pe social media.

Alina Sorescu este o femeie puternică care a știut întotdeauna să își asundă problemele din familie departe de ochii curioșilor, Totuși, în 2020 a început să apară primul zvon cum că ea și soțul ei se pregătesc să divorțeze. În acel moment, vedeta a încercat să evite să dea un răspuns clar și lucrurile au continuat în aceeași manieră.

Bârfele privind divorțul celor doi au crescut în intensitate și Alina Sorescu le-a dat motive reale de îngrijorare fanilor ei în vara anului trecut, atunci când artista și-a șters toate fotografiile cu partenerul ei de viață de pe social media. Între timp, Alina a vrut să păstreze aparențele unei familii fericite și a adăugat alte poze cu Alexandru Ciucu.

Acum, însă, blondina a aplicat aceeași tactică și a șters din nou pozele pe care le avea pe Instagram cu cel care i-a jurat iubire pe viață. Gurile rele vorbesc despre un divorț cât se poate de evident între cei doi, deși nici unul dintre ei nu au oferit niciun punct de vedere până în acest moment.

Citește și:

Sursă foto: Facebook

Infidelitatea, adevăratul motiv al separării

În 2020, Alexandru Ciucu a fost fotografiat de paparazzi într-un club de la malul mării, singur, fără soția sa. Ulterior, creatorul de modă a fost văzut în compania unei alte femei. Alina Sorescu a negat atunci zvonurile cu privire la infidelitatea soțului său.

"Nu am fost cu el la mare pentru că am fost foarte ocupată cu școala de muzică și una dintre fete a avut febră așa că a stat cu ea. Alex a fost la golf și la întoarcere s-a oprit în Mamaia. Nu mă deranjează bârfele pentru că sunt obișnuită. Lumea mondenă e mică." a declarat artista la acel moment dificil.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.