Andreea Bănică a demonstrat de-a lungul timpului că este o gospodină desăvărșită, iar rețetele sale sunt apreciate de internauți. Recent, artista a postat o fotografie cu supa de găluște pe care a preparat-o, iar fanii s-au grăbit să îi afle toate secretele.
Andreea Bănică nu este doar o artistă de succes, ci și o familistă convinsă. Vedeta adoră să petreacă timp cu familia sa și să îi încânte pe toți cei apropiați cu preparatele sale gătite cu multă dragoste.
Dacă în trecut Andreea Bănică le-a arătat admiratorilor ei rețeta pentru clătitele cu brânză la cuptor, de această dată, artista le-a dezvăluit fanilor ei câteva trucuri pentru o supă de găluște demnă de cărțile de bucate. Mâncarea artistei arată extrem de bine și internauții i-au cerut insistent rețeta ei de supă.
Astfel, fiindcă cererile erau numeroase, Andreea Bănică a postat pe InstaStory ingredientele.
Ingrediente:
- 2 cepe
- 4 morcovi
- 1 țelină
- o legătură pătrunjel
- 1 păstârnac
- sare
Ingrediente pentru găluște:
- o lingură de ulei
- o lingură de apă
- un vârf de cuțit de praf de copt sau bicarbonat stins
- un praf de sare
- 60 de grame griș
Sursă foto: Instagram
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- Liviu Vârciu și Claudia Pătrășcanu, poveste de iubire cu năbădăi: Îţi aminteşti când mă ţineai la uşă...
- Andreea Bănică se confruntă cu probleme de sănătate: Nu-mi place să văd acea umflătură acolo...
- Andreea Bănică, alarmată de tratamentul fiicei sale la școala privată: Remarcile sunt deranjante...
În ceea ce privește modul de preparare, Andreea Bănică nu a mai postat și fiecare pas, însă orice gospodină știe cum se face o supă. Lucrurile nu diferă foarte mult de la o supă la alta, astfel că artista a sărit peste acest lucru. Totuși, vedeta le-a dezvăluit secretul ei pentru o supă clară, limpede, dar și pentru găluște pufoase, care nu se sfărâmă.
"Pentru a avea o supă de găluște clară, aceasta se strecoară. Găluștele le preparăm separat într-o oală care fierbe la foc mic." le-a spus Andreea Bănică internauților.