Setari Cookie-uri

Connect-R, dezvăluiri despre coșmarul copilăriei sale. Ce l-a ambiționat pe artist să reușească în viață

Connect-R a fost invitatul săptămânii al emisiunii "40 de întrebări" și a răspuns cu sinceritate la cele mai incomode întrebări legate de trecutul și copilăria sa. Artistul și-a deschis sufletul și a făcut mărturisiri dureroase despre traumele pe care le-a suferit când era doar un băiat cu visuri mărețe.

Connect-R este unul dintre cei mai apreciați artiști din țară, iar spiritul liber și plin de energie a făcut ca admiratorii să îl îndrăgească din ce în ce mai tare pe cântărețul a cărui stil este inconfundabil. Recent, artistul a fost invitat în emisiunea lui Denise Rifai, unde a vorbit despre experiențe neștiute din trecutul său, dar și despre cea mai grea perioadă a vieții sale, copilăria plină de neajunsuri.

Deși acum se bucură de un succes enorm, Connect-R a simțit din plin ce înseamnă sărăcia și lipsurile materiale. Artistul și-a deschis sufletul și și-a expus dramele prin care a trecut în copilărie. Mai mult, Connect-R a vorbit și despre ambiția lui de fier și motivul principal pentru care a muncit enorm să scape din acea conjuctură.

Citește și:

Coșmarul copilăriei artistului au fost lacrimile mamei sale, atunci când ea plângea din cauza lipsei banilor. Nici la această vârstă, Connect-R nu poate uita zilele în care își ruga mama să nu mai plângă, spunându-i că el va crește mare și va avea grijă de ea.

"Coșmarul copilăriei mele... cred că lacrimile mamei mele. Știu că eram mic și îi spuneam mamei: nu mai plânge, o să mă fac mare și o să am bani la bancă! Cred că văzusem ceva reclame cu bănci și mă gândeam la asta. O vedeam mereu tristă, îi era greu să facă rost de bani pentru strictul necesar. Dar cred că era o problemă în majoritatea familiilor, nu doar a alor mei, în perioada asta de la Comunism la adaptarea la Democrație. Ăsta a fost coșmarul vieții mele. Că ne-am mutat din loc în loc... uiți când ești copil, ieșeam afară, mă jucam. Dar lacrimile mamei mele nu mi-au dat pace mult timp. Cred că ăsta a fost și un motor pentru reușita mea.", a mărturisit artistul în cadrul emisiunii lui Denise Rifai.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.