Setari Cookie-uri

Problemele de sănătate ale fiicei Cristinei Cioran nu mai contenesc. Actrița a ajuns din nou cu cea mică la spital

Cristina Cioran a ajuns din nou la camera de gardă cu fiica ei, Eva, asta pentru că micuța nu mai putea să respire bine. Speriată, actrița a plecat într-un suflet la spital, acolo unde a primit diagnosticul medicilor.

Cristina Cioran are parte de multe probleme medicale cu fetița ei, asta după ce, recent, actrița a ajuns într-un suflet la camera de gardă, fiindcă micuța Eva nu putea respira cum trebuie.

Dacă în preajma sărbătorilor, Cristina Cioran și fiica ei au fost infectate cu Covid-19 și au trecut cu bine peste simptomele supărătoare ale bolii, acum, se pare că micuța Eva nu mai putea respira bine. Cum era de așteptat, părinții ei s-au îngrijorat extrem de tare și au ajuns la camera de gardă a unui spital pediatric. Acolo medicii i-au pus Evei diagnosticul de bronșiolită și i-au dat un tratament pentru acasă.

"Pe 8 ianuarie copilul nu putea să respire! Iar m-am dus la spital. Pac fă iar bagajul de internare…avea o bronșiolită, s-ar părea. Din fericire, acum e bine! Ema va face peste o săptămână șase luni. E zdrahoaică. Recuperează." a declarat proaspăta mămică într-o emisiune tv.

Citește și:

Cristina Cioran a născut la 7 luni

Cristina Cioran a născut în vara anului trecut, la numai 7 luni de sarcină. Cea mică a trebuit să rămână internată la spital până la 9 luni, iar mama ei a avut voie să vină la spital o singură dată pe săptămână. Totuși, bucuria actriței a fost extrem de mare atunci când a putut să își ia bebelușa acasă și s-a simțit recunoscătoare și norocoasă pentru darul divin pe care îl ține în brațe.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.