Setari Cookie-uri

Emisiunea Mireasa este pe cale să înceapă! Uite când revine Simona Gherghe în fața micilor ecrane

Având un succes impresionant, emisiunea Mireasa este pe cale să înceapă cât de curând. În noul sezon telespectatorii vor putea urmări noi povești de dragoste și vor putea vedea cum iubirea își face loc printre concurenții care au ales să vină în casă pentru a-și găsi jumătatea.

Reality show-ul de succes, "Mireasa" revine pe micile ecrane, asta după ce cel de-al patrulea sezon s-a încheiat cu desemnarea marilor câștigători, Ela și Petrică, care și-au jurat iubire pe viață în marea finală.

Noul sezon va putea fi urmărit pe Antena 1 începând din 22 ianuarie, de la ora 13.30. Moderatoarea emisiunii, îndrăgita Simona Gherghe așteaptă cu nerăbdare să intre în casă pentru a fi martoră la primii fiori ai iubirii ai noilor concurenți.

“Abia aştept să-i cunosc pe curajoşii care vor intra în casa Mireasa, în cel de-al cincilea sezon al iubirii. Am emoţii, sunt sentimentele fiecărui început şi mi-e dor şi de telespectatorii fideli ai emisiunii, care ne-au ajutat să avem audienţe record, sezoanele trecute. Aşadar, ne vedem pe 22 ianuarie, începând cu ora 13:30, la Antena 1!”, a declarat Simona Gherghe.

Citește și:

Un nou capitol din casa Mireasa este gata să fie scris începând cu această lună, iar telespectatorii înrăiți ai emisiunii vor putea să vadă noi povești de dragoste, reguli stricte, trăiri unice, emoții intense, toate aceste lucruri presărate cu un strop de suspans, așa cum Simona Gherghe i-a obișnuit pe cei de acasă.

Ela și Petrică, marii câștigători ai sezonului patru

Ela și Petrică au fost favoriții publicului în cel de-al patrulea sezon, iar cuplul a plecat acasă cu premiul cel mare de 40.000 de euro. Deși au pășit în casa Mireasa cu multe emoții, Universul i-a adus împreună pe același drum, iar în prezent formează o familie frumoasă cu multe planuri de viitor.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.