Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan, declarație de război la adresa lui Reghe? Ce mesaj i-a scris diva fostul ei partener de viață

Anamaria Prodan încă mai are mesajele de dragoste de la fostul ei partener și se uită amuzată în trecut. Deși credea că și-a găsit sufletul pereche, impresara trăiește acum o mare dezamăgire, însă are toate armele puse la bătaie. Diva a scris un mesaj cu subînțeles pentru Laurențiu Reghecampf și a lăsat loc de interpretări.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf au trăit o poveste de dragoste demnă de filmele de la Hollywood. Au trecut peste multe încercări împreună, însă se pare că dragostea nu a fost suficientă. După ce Reghe a înșelat-o ppe fosta lui parteneră de viață, Anamaria Prodan a ieșit la atac și îl atenționează pe tatăl copilului ei că lucrurile nu vor rămâne așa.

Anamaria Prodan se uită la amintirile rămase de la Reghe și încearcă să se împace cu ideea că totul a ajuns la final. Sexy-impresara a postat recent o fotografie pe contul ei de Instagram în care le-a arătat internauților ce declarați de dragoste îi făcea cel care i-a promis dragoste eternă.

"Anamaria este o femeie ambițioasă, o mamă feroce, o nevastă incredibilă. Sunt lucruri cu care te naști, iar Ana s-a născut să fie un lider", spunea acum ceva timp Laurențiu Reghecampf despre impresară.

Citește și:

Amuzată, Anamaria Prodan a scris și un mesaj care a lăsat loc de multe interpretări printre internauți, care l-au considerat un atac subtil către fostul ei partener.

"mrrrr când sari calul te îngrop" a scris sexy-impresara pe facebook.

Vizionare placuta


Kudika
14 Ianuarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.