Setari Cookie-uri

Andreea Marin, imagine de senzație cu fiica sa! Uite cât de frumoasă este Violeta și cât de bine seamănă cu mama sa

Andreea Marin are toate motivele pentru a fi o mamă mândră, asta pentru că Violeta este deja o domnișoară cu trăsături din ce în e mai asemănătoare cu cele ale mamei sale. Recent, vedeta a publicat o fotografie cu fiica ei și a lui Ștefan Bănică Jr., iar internauții nu au putut să nu aprecieze frumusețea și gingășia Violetei.

Andreea Marin se poate considera cu adevărat o mamă împlinită, asta pentru că fiica ei, Violeta se transformă de la zi la zi într-o domnișoară elegantă și rafinată. Recent, "Zâna" a postat o fotografie cu cea care o strigă "mamă", iar fanii au fost încântați să vadă cât de frumoasă este fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr.

Violeta nu are conturi de socializare, iar mama ei o expune destul de rar pe fiica ei pe Instagram. Însă, în rarele momente când alege să îi posteze chipul, Andreea Marin primește un val de reacții pozitive și felicitări cu privire la frumusețea nativă a Violetei.

Andreea Marin a scris un mesaj emoționant în dreptul imaginii cu fiica sa, iar internauții s-au bucurat să o vadă pe Violeta la cei 14 ani pe care îi va împlini luna viitoare.

Citește și:

"Chipul fericirii petru mine, Violeta", a scris Zâna în dreptul fotografiei.

Violeta, un copil iubit de ambii părinți

Chiar dacă părinții ei au divorțat și și-au refăcut viața, Violeta nu le simte lipsa și se bucură de prezența fizică a amândurora. Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au o relație civilizată și matură de dragul fiicei lor.

"Dacă, de acum înainte, ea niciodată nu va mai putea fi împreună cu mami și cu tati?! Mi-a adresat această întrebare, la ceva timp de la despărțirea noastră – a mea și a lui Ștefan – când ea s-a mai maturizat. Iar noi i-am dovedit că ideea aceasta… e un fals. Chiar anul acesta, de ziua ei, i-am făcut surpriza de a petrece împreună, în familie, așa cum ne-am gândit că i-ar plăcea. Deci, prin maturitatea noastră, acel „niciodată” nu trebuie să rămână așa. Trebuie să existe momente în care copilul să știe că îi are și fizic alături pe ambii părinți.", a mărturisit Andreea Marin în urmă cu ceva timp.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.