Setari Cookie-uri

Rețeta delicioasă de supă de linite a Esterei Buble! Sora Lidiei este o gospodină desăvârșită!

Estera Buble a devenit cunoscută după participarea la Asia Express. De atunci, internauții îi urmăresc fiecare pas surorii mai mari a Lidiei și se bucură de fiecare postare a ei de pe Instagram. Recent, Estera Buble a publicat rețeta ei de supă de linite și le-a dezvăluit fanilor câteva secrete pentru un preparat culinar ca la restaurant.

Estera Buble s-a făcut cunoscută după participarea la Asia Express, alături de sora sa, Lidia Buble. De când s-a terminat competiția, pagina de Instagram a surorii artistei a devenit urmărită de mii de persoane, dornice să afle cât mai multe despre concurenta de la Antena 1.

Estera Buble locuiește în Germania, alături de soțul și cei doi copii ai săi și se preocupă îndeaproape de tot ce ține de familia sa. Sora Lidiei Buble este o mămică devotată, dar și o gospodină desăvârșită. De multe ori, Estera le-a arătat internauților cum preapară anumite deserturi pentru cei mici, dar și alte preparate gustoase, care se fac extrem de ușor.

Recent, sora cea mare a Lidiei a postat rețeta ei de supă de linte, iar fanii au fost încântați să vadă modul de preparare, dar și să afle câteva dintre secretele Esterei pentru un preparat ca la carte.

Citește și:

Ingrediente:

  • linte
  • ceapă
  • sos de roșii
  • usturoi
  • sare
  • boia
  • kurkuma
  • cumin-chimion
  • ulei
  • pătrunjel

Mod de preparare:

Într-o oală potrivită, se pune puțin ulei, în care se prăjește puțin ceapa și usturoiul, bineînțeles tocate în prealabil. După ce s-au călit, se pune apă, în funcție de cantitatea de linte folosită, condimentele și lintele.

Se lasă să fiarbă până dă în câteva clocote iar lintele nu mai sunt tari, iar apoi se lase să răcească preț de câteva minute. Se răstoarnă toată supa într-un bol mare, unde se blenduiește cu un blender, până când devine o cremă.

Se poate consuma fie caldă, fie după câteva ore de stat la rece, iar de asemenea, în funcție de gusturi, înainte de a fi servită poate fi ornată cu pătrunjel verde, care-i dă un gust divin.

Citește și:

Sursă foto: Instagram

În ceea ce privește secretul pentru o supă de linte delicioasă, Estera a mărturisit că produsele de condimentat sunt cele care dau o aromă intensă și fac ca preparatul să fie unul savuros și apetisant, exact ca la restaurant.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.