Setari Cookie-uri

Elena Chiriac și Otilia Bilionera, sărutul pățimaș care a încins spiritele! Zanni le-a dat de gol relația celor două Faimoase

Emisiunea de luni seară a fost plină de momente cheie, dar și de surprize care mai de care. Telespectatorii au rămas șocați atunci când le-au văzut pe Elena Chiriac și pe Otilia Bilionera sărutându-se pătimaș, însă asta nu e tot. Zanni a făcut câteva mărturisiri incendiare despre o posibilă relație între cele două concurente.

Survivor încinge spiritele la fiecare emisiune televizată, iar ziua de luni a fost așteptată cu sufletul la gură de către fanii competiției din Republica Dominicană. Se pare că Războinicii se descurcă mult mai bine decât Faimoșii, însă acest nu face decât să îi ambiționeze și mai tare pe cei din echipa roșie.

Înainte de ultima tură a meciului, Elena Chiriac s-a bucurat extrem de tare pentru că a mai adus un punct victorios echipei sale, iar de entuziasmul ei a beneficiat chiar colega sa, Otilia Bilionera. Cele două concurente s-au sărutat, momentul fiind surprins de toți cei prezenți, dar și de cei de acasă, care au rămas uimiți de curajul celor două.

Momentul surprinzător a fost îndelung comentat de Zanni și Elena Ionescu, cele două vedete care moderează emisiunea "Survivor ExtraShow", acolo unde dezbat tot ceea ce se întâmplă între Războinici și Faimoși.

Citește și:

După ce a privit imaginile, fostul câștigător Survivor a dat de înțeles că între cele două concurente ar fi existat mai mult decât un simplu sărut.

"Înainte de sărutul ăsta mi se pare că e o poveste, nu e de nicăieri, iar Elena Chiriac a savurat așa acest moment”, a spus Zanni în cadrul show-ului pe care îl moderează.

Elena Ionescu i-a ținut partea și a fost de acord cu colegul său, spunând că euforia te face să îți pierzi mințile.

”Da, se împrietenesc ușor, ușor, îmi place că Otilia nu stă numai în gura Andreei, că stăteau prea mult (…) La euforia care e atunci, îți vine să îi pupi pe toți”, a adăugat focoasa brunetă.

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.