Setari Cookie-uri

Cum a reacționat Dani Oțil când a aflat că Rihanna este gravidă? Postarea lui i-a amuzat pe internauți

Dani Oțil și-a păstrat umorul caracteristic, lucru dovedit și pe contul lui de Instagram. Cum tot mapamondul a aflat de sarcina Rihannei, prezentatorul tv a ținut să sublinieze anumite aspecte, în stilul propriu, despre vestea că îndrăgita artistă va deveni în curând mamă.

Dani Oțil spune lucrurilor pe nume și nu se dă înlături de a-și da cu părerea despre mondenitățile momentului. Totuși, prezentatorul tv spune totul cu mult umor, iar postările sale ajung să fie viralizate pentru stilul inconfundabil pe care Dani îl are.

Recent, vestea că Rihanna este însărcinată a ajuns și la urechile lui, astfel că soțul Gabrielei Prisăcariu a postat un mesaj amuzant pe pagina lui de Instagram. Internauții s-au amuzat teribil de mesajul lui Dani Oțil și l-au distribuit în număr mare pe rețelele de socializare.

Cunoscutul prezentator nu a empatizat niciodată cu ideea de a intra în viața "cu bocanii" în viața oamenilor, fie că sunt vedete sau nu. Astfel, Dani Oțil le-a transmis internauților să nu își mai dea cu părerea despre viața celorlalți și să lase în pace traiul privat al vedetelor.

Citește și:

“Rihanna e însărcinată. Îi rog pe cei care mi-au scris în public sau privat ‘lasă că o să vezi tu’ să îi scrie și ei. Eu i-am scris, că așa e tradiția, văd. Bănuiesc că i-ați scris și ‘tu când faci copil?!’ în ultimii 5 ani fără să știți dacă poate…sau vrea. (eu deja am întrebat-o ‘uen iu du dă second?’) #veziȚdeOvuleleTaleFiecare”, a scris prezentatorul tv pe una dintre rețelele de socializare.

Prietenii virtuali au reacționat imediat și i-au dat dreptate lui Dani Oțil, postând la rândul lor alte comentarii haioase despre persoanele care se preocupă mult prea mult de viețile celorlalți.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.