Setari Cookie-uri

Dana Rogoz a fugit cu fiica ei la spital! Ce au spus medicii despre starea de sănătate a micuței Lia?

Dana Rogoz a trăit momente teribile, asta după ce a ajuns de urgență la spital cu fiica ei. În vârstă de un an și jumătate, micuța Lia a avut parte de o consultație amănunțită, iar verdictul medicilor au făcut-o pe actriță să poveastească totul pe Instagram.

Dana Rogoz este o mămică extrem de dedicată și împărtășește expereiențe din viața de familie cu prietenii ei virtuali. Astfel, actrița a scris recent o postare, prin care le-a spus internauților că fica ei s-a lovit la mână și că a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Se pare că, în timp ce se juca, micuța Lia s-a accidentat puternic la mână, moment în care Dana Rogoz s-a speriat îngrozitor. Ea a plecat de urgență cu fiica ei la spital, acolo unde medicii au consultat-o atent pe Lia. Din fericire, nu a fost nevoie de ghips, iar actrița a spus că va fi mult mai atentă pe viitor.

"Lia mea e puțin supărată acum, căci a căzut și s-a lovit la mâna dreaptă. Dar tocmai ce am ieșit de la spital și vestea bună e că nu necesită ghips, nu e nimic grav, ci trebuie doar să avem grijă să își revină încet – încet. Azi își mânca supa cu mâna stângă și își ținea paharul cu dinții, ca să nu își folosească dreapta. Și-o proteja, micuța. Of.", a scris actrița pe contul ei de socializare.

Citește și:

Dana Rogoz, mămică fericită a doi copii

Dana Rogoz are alături de regizorul Radu Dragomir doi copii frumoși și sănătoși și nu ia în calcul să își mărească familia. Deși a fost întrebată de nenumărate ori cu privire la o eventuală sarcină, actrița s-a declarat fericită în formula de patru.

“Primesc foarte multă energie de la copii, deci nu pot să mă plâng de asta. Deci la noi e discuția așa… eu sunt mamă de doi, el e tată de trei. Eu sunt mamă de doi și punct. Eu am pus punct. Oricum cei doi copii au venit la noi planificați. Nu am lăsat așa lucrurile să se întâmple, sigur, un copil e o bucurie și așa, dar acum nu aș planifica al treilea copil și nu înțeleg. Când aveam doar primul copil mă întrebau de al doilea. Acum nu îmi vine să cred că există și întrebarea al treilea”, a mărturisit Dana Rogoz.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.