Setari Cookie-uri

Andreea Tonciu, decizie radicală după întoarcerea de la Survivor! Cum vrea să trăiască vedeta de acum înainte?

Experiența Survivor a afectat-o pe Andreea Tonciu, iar în urma conflictului cu CRBL, vedeta a avut parte de momente grele. Totul răul spre bine, asta pentru că Andreea se pregătește să facă o schimbare radicală în viața sa.

Andreea Tonciu s-a întors destul de repede de la Survivor, însă timpul petrecut în competiție a fost de ajuns pentru ca vedeta să se gândescă mai bine la ceea ce își dorește de la viață. Astfel, bruneta s-a consultat cu familia ei și a decis să treacă la următorul pas al existenței sale.

De când a venit în România, Andreea Tonciu nu a fost foarte activă pe rețelele de socializare, semn că presiunea pe care a simțit-o în competiție a afectat-o destul de tare. Pentru că avea nevoie de odihnă, vedeta a petrecut mai mult timp cu familia sa și și-a făcut planuri de viitor alături de soțul ei, cel care a susținut-o necondiționat în competiția din Republica Dominicană.

A post shared by Tonciu Andreea (@tonciuandreeaoficial)

Citește și:

Astfel, Andreea Tonciu s-a hotărât să se mute la casă, acolo unde va avea mai mult spațiu pentru familia ei, dar și o curte în care să se relaxeze după o zi agitată. Ea le-a cerut prietenilor virtuali recomandări de vile dintr-un cartier de lux al Capitalei.

"Bună ziua dragii mei! Vreau să încep un nou capitol în viața mea, acela de a-mi achiziționa propria casă. Aștept de la voi denumirea a celor mai frumoase complexe rezidențiale din zona Pipera. Vă mulțumesc!", a scris Andreea Tonciu pe social media.

Fanii i-au lăsat recomandările cerute de Andreea și așteaptă să o vadă pe brunetă la casa visurilor ei.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.