Setari Cookie-uri

Cine a câștigat titlul de cea mai stilată femeie din România? Bravo, ai stil și-a desemnat marea câștigătoare!

Bravo, ai stil a ajuns la final, iar câștigătoarea a plecat acasă cu titlul de cea mai stilată femeie din România, dar și cu premiul cel mare cu 100.000 lei. După o luptă strânsă, ținutele, dar și atitudinea câștigătoarei au fost cele care i-au garantat succesul vedetei.

După o luptă strânsă, în care vedetele au concurant cu fel de fel de ținute menite să atragă atenția publicului, iată că emisiunea "Bravo, ai stil" a ajuns la final. Finala îndrăgitului show a avut loc sâmbătă, iar fanii emisiunii au stat cu sufletul la gură pentru a vedea cine este desemnată cea mai stilată femeie din România.

În prima parte a emisiunii, concurentele au defilat cu vestimentații care mai de care mai extravagante, iar Viviana Sposub și Raluca Dumitru au obținut 5 pe linie și s-au bucurat din suflet pentru reușita lor. Cu toate acestea, Ruxi a reușit să își impresioneze publicul cu un mesaj motivațional despre fetele care au susținut-o pe parcursul competiției și care i-au făcut tot felul de mărturisiri pe conturile sale de socializare.

Citește și:

Prima vedetă care a părăsit competiția a fost Adina Halas care a obținut un punctaj mult mai mic decât colegele sale. Ulterior, Raluca Dumitru a părăsit concursul, iar Viviana Sposub, Bella Santiago și Ruxi au fost cele trei finaliste care s-au luptat pentru premiul cel mare.

Publicul a votat, iar câștigătoarea acestui sezon "Bravo, ai stil" este Ruxi, care a fost extrem de emoționată când și-a văzut visul împlinit. Ea le-a mulțumit cu lacrimi în ochi celor care au crezut în ea și au votat-o timp de șase luni.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.