Setari Cookie-uri

La mulți ani, Delia! Îndrăgita artistă împlinește astăzi 40 de ani. Uite cum își serbrează cântăreața ziua

Zi cu totul specială pentru Delia, asta pentru că îndrăgita artistă împlinește astăzi 40 de ani! Vedeta a celebrat încă de azi noapte într-un mod cu totul special, iar surprizele se țin lanț de artistă.

Delia este sărbătorita zilei de astăzi, iar cei 40 de ani pe care i-a împlinit o găsesc pe artistă în mijlocul scenei, înconjurată de oamenii dragi. Delia a început să petreacă încă de azi noapte, având două reprezentații artistice de senzație. De ziua ei, Delia face tot ce iubește mai mult, muzică și este înconjurată de familie și de prietenii apropiați.

"Mă simt un copil foarte mare şi foarte fericit şi de-abia aşteptam să ne reîntoarcem pe scenă şi suntem emoţionaţi, e al doilea concert pe ziua de azi şi abia aşteptăm să înceapă", a spus Delia înainte de unul dintre concertele de aseară, potrivit observatornews.ro.

Concertele de ziua Deliei au devenit deja o tradiție, astfel că fanii artistei s-au putut bucura de hit-urile consacrate, dar și de cele mai noi piese lansate în pandemie. La finalul reprezentației, Delia a primit și un tort, iar toți cei prezenți i-au cântat: "La mulți ani!"

Citește și:

Delia are tot ce își poate dori la 40 de ani, o carieră de succes și o familie care o sprijină necondiționat. Una dintre cele mai îndrăgite voci ale României a primit numeroase urări și felicitări, iar Andra i-a scris un mesaj special pe contul ei de Facebook.

"La multi ani, Delia! 🎉 🥳 Să ai parte de lucruri cât mai frumoase, după sufletul tău minunat! Închin și eu un pahar de prosecco in cinstea ta! 🥂 ", a scris Andra pe social media, postând și câteva poze împreună cu Delia.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.