Setari Cookie-uri

Theo Rose, pregătită să devină mamă? Artista declarat că își dorește trei copii alături de iubitul ei

Theo Rose are o carieră de succes, însă își ține ascunsă viața privată de ochii curioșilor. Deși se iubește de mai mult timp cu Alex Leonte, cei doi își trăiesc povestea în intimitate. Recent, artista a vorbit despre posibilitatea de a deveni mamă, dar și de familia pe care vrea să și-o întemeieze cu iubitul ei.

Theo Rose este una dintre cele mai succes artiste autohtone, iar energia ei molipsitoare îi face pe toți cei prezenți din jurul său să o îndrăgească în orice ipostază. Cu o charismă înăscută, Theo este extrem de iubită și apreciată de publicul ei.

Pentru că are numeroși fani, aceștia vor să știe când o vor vedea pe artistă la casa ei, dar și în rolul de mămică. Fire discretă, Theo Rose nu și-a expus viața privată în fața lumii mondene, așa că ea își trăiește povestea de dragoste cu Alex Leonte departe de ochii curioșilor.

Recent, Teo Rose a vorbit despre posibilitatea de a deveni mămică în viitorul apropiat, dar și despre familia pe care visează să o aibă la un moment dat al vieții sale. Artista își dorește o familie numeroasă și are în plan să devină mămică de trei ori.

Citește și:

Totuși, artista a declarat că mai așteaptă până în momentul în care va face un pas atât de mare în viața sa și momentan vrea să se ocupe de cariera ei care este în plină ascensiune.

"Imi doresc cel puțin trei copii. Chiar ma văd mama. Mai stau, mai aștepta pentru ca este prea devreme momentan.", a precizat Theo Rose în cadrul unei emsiuni TV.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.