Setari Cookie-uri

Felicitări! Faimoasa vedetă a devenit mămică pentru a doua oară la începutul acestei luni!

O bine cunoscută vedetă a devenit mămică pentru a doua oară la începutul acestei luni. De data aceasta, ea a născut un băiețel, iar dragostea dintre bebeluș și sora lui mai mare au topit inimile internauților!

Kylie Jenner a devenit mămică pentru a doua oară pe 2 februarie, dată la care s-a născut cel de-al doilea copil al său și al rapper-ului Travis Scott. Se pare că este vorba despre un băiețel, însă vedeta nu i-a arătat încă chipul. Ea a făcut anunțul cel mare pe pagina sa de Instagram, acolo unde a primit numeroase felicitări și încurajări, fiind o mămică tânără și curajoasă.

De-a lungul timpului, sora lui Kim Kardashian a declarat că își dorește mai mulți copii, cu toate că recunoaște faptul că perioada de graviditate nu este deloc una ușoară.

Vedeta a făcut anunțul sarcinii în luna septembrie a anului trecut, atunci când a distribuit un video emoționant cu reacțiile celor dragi la aflarea vești că va deveni din nou mămică.

Kylie Jenner și Travis Scott sunt împreună din 2017, însă relația lor a fost una cu năbădăi, asta pentru că de-a lungul timpului s-au despărțit de mai multe ori. Totuși, dragostea lor a fost suficient de puternică, astfel că acum se bucură de mărirea familiei, iar micuțul lor le-a adus multă împlinire starurilor de peste Ocean.

Citește și:

Sursă foto: Instagram

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.