Setari Cookie-uri

Dani Oțil știe deja cum îl va chema pe cel de-al doilea copil. Prezentatorul tv are planuri mari de viitor

Dani Oțil are planuri mari de viitor și se pare că postura de tătic îi dă curaj să își mai dorească încă un copil. Recent, el a vorbit despre numele pe care îl va purta viitorul bebeluș.

Postura de tătic i se potrivește mânușă lui Dani Oțil, tocmai de aceea prezentatorul tv se gândește la un al doilea copil în viitorul apropiat.

Cum prezentatorul tv are o relație extrem de strânsă cu prietenii săi virtuali, el le-a povestit o întâmplare amuzantă prin care soția sa a trecut. Gabriela Prisacariu a fost sunată de curier de opt ori, iar Dani Oțil a povestit amuzat că a devenit extrem de important curierul în viața lor de familie.

Mai mult, proaspătul tătic a declarat că îi va pune numele celui de-al doilea copil al său după numele curierului care vine foarte des în fața casei sale.

"Azi a sunat curierul de 8 ori. Apoi ne-a răspuns răstit. Gabriela a vorbit frumos cu el. Daca o sunam eu de 8 ori, nu mai veneam acasă 😂''. Curierul a devenit atât de important pentru noi, încât va fi invitat la nunta aia mare, indiferent în ce ședință sunt, lui îi răspund... soției îi mai resping, următorul născut îi va purta numele, l-am întrebat în ce zodie e, doar ca să-i spun că zodiile noastre se înțeleg, când simt din ton că are o zi proastă, îi fac mici cadouri să îl îmbunez", a scris Dani Oțil pe pagina sa de Instagram.

Citește și:

Până când familia sa se va mări din nou, Dani Oțil se bucură de micuțul Luca Tiago, copil care i-a adus multă împlinire sufletească. Prezentatorul tv este un tată extrem de implicat și le povestește adesea internauților momente din viața sa alături de cel mic.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.