Setari Cookie-uri

Andreea Mantea s-a despărțit de iubit? Mesajul cu subînțeles postat de vedetă i-a îngrijorat pe internauți

Andreea Mantea este din nou singură, iar ultima sa postare i-a făcut pe admiratorii săi să se îngrijoreze. Totuși, vedeta este cu zâmbetul pe buze și orice ar fi, ea demonstrează că este o femeie puternică.

Andreea Mantea și-a lăsat fanii de pe Instagram cu gura căscată, asta după e vedeta a postat un mesaj cu subînțeles în legătură cu statusul său amoros. Se pare că vedeta s-ar fi despărțit de iubitul pe care îl avea și pe care îl ținea ascuns de ochii curioșilor.

Chiar dacă nu a vorbit niciodată despre relația sa, bruneta a mărturisit de-a lungul timpului că iubește și că este iubită. Însă, fanii nu au putut trece cu vederea ultima postare a Andreei Mantea, astfel că imediat au apărut specualațiile cum că frumoasa prezentatoare tv este din nou singură.

Cu zâmbetul pe buze, așa cum și-a obișnuit admiratorii, Andreea le-a spus internaușilor că va petrece Valentines Day singură, însă nu este deloc tristă. Îmbrăcată într-o ținută provocatoare și cu un ruj roșu, vedeta este împăcată cu viața ei.

Citește și:

„Single people on Valentine’s Day! 🤣🤣🤣🤣 Voi cum sărbătoriți? Singure/i sau cu partenerul/a? Sau așteptați #Dragobetele?", a scris Andreea Mantea pe Instagram.

Chiar dacă de-a lungul timpului Andreea Mantea a avut parte de multe dezamăgiri în dragoste, vedeta a demonstrat că este cu adevărat o femeie puternică, iar iubirea ei pentru David o face să munte munții din loc și o împlinește pe de plin.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.