Setari Cookie-uri

Dani Oțil a trecut prin momente teribile. Prezentatorul tv a fost bătut de o gașcă de băieți până la sânge

Dani Oțil are o relație apropiată cu fanii săi, tocmai din acest motiv prezentatorul tv le povestește prietenilor virtuali amănunte din viața sa. Recent, Dani a vorbit despre momentul în care a fost bătut cu bestialitate de un grup de băieți și cum a reușit să scape de sub lovituri.

Dani Oțil este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori tv și cu greu s-ar gândi cineva că Dani a trecut prin momente teribile, în care violența a luat amploare. Din păcate, prezentatorul tv a povestit cum a fost bătut în timpul liceului de către o gașcă de băieți.

Se pare că fenomenul bullying nu l-a ocolit nici pe Dani Oțil, iar vedeta a vorbit despre un moment mai puțin plăcut din viața sa. Când era doar un elev pe bănicile liceului din Reșița, prezentatorul tv a fost bătut de o gașcă de băieți din cauza faptului că el era mai popular.

"Pumi, picioare, tot ce-a trebuit. Nu m-am clintit. Știu că mă gândeam la un singur lucru. Unu, dacă cad sau plâng sau urlu după ajutor, eu am pierdut meciul ală. Ei se știu. Sunt puțin mai mari decât mine. Îi deranja, probabil, că eram popular la liceu. N-am căzut, asta i-a deranjat foarte tare pe ăia doi, șefii. De-al dracu, m-am întors în sala de sport să mă uit la meci.", a povestit Dani Oțil în cadrul matinalului.

Citește și:

Cu toate că a fost lovit pe nedrept, Dani Oțil nu le-a răspuns în niciun fel agresorilor, iar acest lucru a fost în favoarea sa.

"M-am pus în sală, la cinci metri de ei. Învățasem un lucru din faza unu a copilăriei mele. Când îi trece ura unui coleg, copil, frate, nu te mai poate bate, că i s-a dus ura. Trebuie să-l bați tu ca să-l repornești. M-am așezat acolo și m-am uitat la tot meciul. Ei se tot întorceau să vadă dacă zic ceva, îi mai ațâț cumva. De atunci, niciodată în Reșița, poate că povestea s-a perpetuat, poate că aia s-au plictisit, dar niciodată, nimeni nu mi-a mai vorbit urât sau să îmi dea cineva o palmă. Eu eram ca un stâlp pe lângă care se trece.", a mai adăugat prezentatorul tv.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.