Setari Cookie-uri

Cine a înlocuit-o pe Simona Gherghe la Mireasa? Prezentatoarea tv s-a infectat cu Covid-19 și se află în izolare

După ce Simona Gherghe a anunțat că s-a infectat cu noul coronavirus, o altă vedetă tv a venit în casa Mireasa. Emisiunea mult iubită va continua într-o nouă formulă, iar cei de acasă abia așteaptă să o vadă pe prezentatoarea tv moderând unul dintre cele mai urmărite reality show-uri.

Emisiunea Mireasa este una dinte cele mai urmărite emisiuni de pe tv, iar telespectatorii așteaptă cu nerăbdare să vadă poveștile de dragoste care se nasc între concurenții din casa. Reality show-ul a devenit o tradiție pentru postul Antena 1, iar galele Mireasa au avut de fiecare dată cifre de audiență record.

De-a lungul timpului, emisiunea Mireasa a cunoscut mai multe formate tv, dar și prezentatoare care au rămas în sufletul celor de acasă. Printre acestea se numără Mirela Vaida, Andreea Mantea, Paula Chirilă și Simona Gherghe.

Ultimul sezon, cel de anul trecut a fost prezentat cu succes de talentata Simona Gherghe, iar fanii emisiunii au fost încântați să o vadă pe jurnalistă în noua ipostază care i se potrivește de minune. Din păcate, ea a anunțat recent că s-a infectat cu noul coronavirus și că va sta două săptămâni în izolare. Pentru că emisiunea trebuie să meargă mai departe, o altă vedetă bine cunoscută îi da lua locul Simonei, până când aceasta va depăși perioada aceasta neplăcută cauzată de Covid-19.

Citește și:

"Ca sa citez o foarte buna prietena, e bine sa mai fie si pozitivi, ca e plina lumea de negativisti! Asadar, a ajuns virusul si la mine. N-o sa ne vedem cateva zile, sper sa treaca usor si toti ai mei sa fie bine! Aveti grija de voi!", a scris Simona Gherghe pe contul său de Instagram.

Ei bine, se pare că Gabriela Cristea va prezenta emisiunea Mireasa până la revenirea Simonei Gherghe pe micile ecrane, anunță spynews.ro. Prezentatoarea tv nu este străină de acest format tv, asta pentru că, în paralel, ea moderează pe Antena Stars emisiunea Mireasa-Capriciile iubirii.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.