Setari Cookie-uri

Laura Cosoi, detalii picante despre relația cu soțul ei. Cum a reușit Cosmin Curticăpean să îi fure inima actriței?

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean sunt un cuplu de mai bine de 10 ani, iar relația celor doi este una extrem de strânsă. Cu o familie frumoasă, Laura Cosoi se poate declara o femeie împlinită. Recent, ea a vorbit despre prima perioadă a relației sale și despre modul ingenios la care a apelat soțul ei pentru a se face nevăzut de paparazzii.

Laura Cosoi este o femeie cu adevărat împlinită, iar dragostea și devotamentul soțului ei o fac să se simtă cu adevărat fericită. Alături de Cosmin, Laura Cosoi și-a găsit liniștea, iar împreună au format o familie superbă. Cu două minuni acasă, Laura Cosoi este însărcinată pentru a treia oară și va deveni din nou mamă de fetiță în acest an. 

Recent, ea a povestit despre începutul relației sale cu Cosmin Curticăpean și despre modul ingenios la care a apelat iubitul ei pentru a nu atrage atenția paparazzilor. 

"La începutul relației noastre, când presa nu știa și stătea pe la ușa mea încercând să afle care este bărbatul misterios, el, ca să intre în casă, găsea tot felul de tertipuri. Se deghiza în tot felul de personaje.

Omul care livra pizza, spre exemplu, căra cutiile acelea și aducea flori și prăjituri. Altă dată, căra alte cutii, cu tot felul de chestii, ca să nu atragă atenția. Mi se părea absolut savuros cum trecea pe la nasul paparazzilor și ei nu-și puteau imagina că el ar fi”, a povestit actrița, potrivit unica.ro.

Citește și:

Laura Cosoi, mămică pentru a treia oară

Laura Cosoi va deveni peste doar câteva luni mămică pentru a treia oară, iar familia ei se va mări cu încă o fetiță. Actrița a făcut marele anunț chiar de Crăciun și a recunoscut că este cu adevărat binecuvântată.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi)

 

„Ne-am dorit copii. Surpriza este că s-a și întâmplat și mi se pare că suntem cu adevărat binecuvântați de Dumnezeu. Avea un zâmbet continuu Cosmin când a aflat. A fost emoționat cu adevărat. Simțim că suntem cu adevărat norocoși că ni se întâmplă, mai ales că amândoi ne dorim în aceeași măsură”, a mărturisit Laura Cosoi într-o emisiune TV.

 

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.