Setari Cookie-uri

Ioana Ignat s-a logodit. Artista a spus cel mai sincer DA și le-a arătat fanilor inelul

Ioana Ignat și iubitul ei, Sebastian Dobrincu s-au logodit de Valentine's Day. Artista le-a arătat tuturor prietenilor virtuali inelul de pe deget, iar fanii s-au grăbit să o felicite și așteaptă cu nerăbdare să o vadă pe Ioana în rochie de mireasă.

Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu au o relație de peste un an, însă lucrurile au decurs rapid între cei doi. Chiar dacă dragostea este mare, cuplul nu a fost scutit de probleme, iar de câteva ori cei doi artiști și-au spus "adio". Cu toate acestea, iubirea i-a legat din nou, iar acum Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu s-au logodit.

Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu și-au jurat iubire de Ziua Îndrăgostiților, iar artista a primit mult așteptatul inel pe deget. Marea întrebare a venit la pachet cu cel mai sincer "Da" din partea Ioanei, iar cei doi se pregătesc acum de următorul pas al relației.

"Se întâmplă...", a scris Ioana Ignat în dreptul fotografiei pe care a postat-o pe contul său de Instagram.

Fanii au fost de-a dreptul încântați să îi vadă inelul de logodnă și au felicitat-o în număr mare pe vitoarea mireasă. Rămâne de văzut dacă artista va îmbrăca rochia de mireasă anul acesta sau fanii vor mai avea de așteptat până să își vadă artista preferată pășind în fața altarului.

Citește și:

Sursă foto: Instagram

Povestea de dragoste dintre ea și Sebastian Dobrincu durează de un an, iar tânărul antreprenor este îndrăgostit până peste cap de frumoasa Ioana Ignat.

"Un norocos și a lui jumătate" a scris într-o postare iubitul artistei.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.