Setari Cookie-uri

Reacții dure după momentul lui Alexandru Pârgaru de la Românii au talent! Un psiholog a denunțat totul la CNA

Doi psihologi au avut reacții dure după momentul lui Alexandru Pârgaru de la Românii au talent. Mihai Bobonete a fost taxat dur, iar intervenția acestuia asupra momentului concurentului a fost criticată de numeroase voci. Un psiholog a semnalat situația la CNA.

Alexandru Pârgaru a venit în emisiunea "Românii au talent" și a creat un moment de "curățare spirituală". Cel care l-a acompaniat a fost chiar Mihai Bobonete, însă intervenția acestuia a fost taxată dur atât de către telespectatori, cât și de specialiști.

Mihai Bobonete a fost rugat de Alexandru Pârgaru să facă alături de el un ritual de echilibrare a chakrelor, moment care, însă, l-a nemulțumit pe actor și care nu a înțeles mare lucru din momentul concurentului.

Numărul lui Alexandru Pârgaru s-a lăsat cu hohote de râs în sală, accentuate în special de glumele lui Mihai Bobonete. Tânărul de 28 de ani ascunde o adevărată dramă, iar asemenea atitudini față de o persoană cu diazabilități este strict interzisă.

Citește și:

Alexandru Pârgaru a fost diagnosticat la vârsta de 5 ani cu o tumoră la nivelul sistemului nervos, care i-a afectat ireversibil creșterea. La 7 ani Alexandru a fost operat, iar intervenția de succes s-a dovedit a fi un adevărat miracol.

Sursă foto: TikTok/ https://www.tiktok.com/@cristianmihaicese/video/7063735043578957061?_t=8PvGiAXu7vC&_r=1

După momentul său din cadrul emisiunii de la Protv, paginademedia.ro a publicat reacțiile a doi psihologi care au criticat dur emisiunea și atitudinea actorului Mihai Bobonete.

Psihologul Codruţa Ciurlea a scris că "Astfel de momente nu ar trebui să fie la televizor", iar colega sa, Adriana Petrescu a spus că: "Acesta este momentul pe care am considerat că trebuie să îl aduc în atenţia CNA".[...] "Cât de negru poate să fie cineva la suflet să expună un om special, care iese din tipare, judecăţilor de valoare?!", a continuat psihologul Codruța Ciurlea.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.