Setari Cookie-uri

Cristina Șișcanu, momente dramatice. Rudele sale se află blocate în Ucraina. Vedeta vrea să le aducă în România cât mai repede!

Situația din Ucraina devine din ce în ce mai dramatică, iar mii de oameni încearcă să plece din calea pericolului. Cristina Șișcanu își face griji pentru rudele sale stabilite la Kiev și speră să îi aducă pe cei dragi cât mai repede în România.

Situația din Ucraina este alarmantă, iar atât de multi oameni nevinovați și copii se tem pentru viața lor. În aceste momente, Cristina Șișcanu stă cu frica în sânge, asta pentru că persoane dragi sunt în Kiev, în mijlocul bombardamentelor pe care rușii le aplică fără încetare.

Potrivit spynews.ro, Cristina Șișcanu are câteva rude în țara vecină și greu încercată, pe unchiul său și soția lui, cele două verișioare împreună cu copiii lor. Vedeta se teme pentru viața lor și a încercat să îi convingă să vină în România, unde le-a pus la dispoziție casa sa.

”Situația e gravă, de dimineață sunt ochi și urechi la știri despre situația din Ucraina. Asupra noastră se restrâng lucrurile astea pentru că verișoarele mele sunt ucrainence, fratele mamei e stabilit de foarte mult timp în Ucraina, are familie acolo, are două fete de vâstă apropiată cu mine, care au și ele famii și copii. Une e în Kiev, alta e în altă zonă care nu e vizată de ruși. Verișoara mea stabilită în Kiev e la serviciu, e asistentă medicală, își desfășoară în continuare activitatea în mod obișnuit”, a spus vedeta pe Instagram.

Citește și:

Mai mult, Cristina Șișcanu a mărturisit că toți oamenii din Ucraina sunt panicați și majoritatea vor să părăsească țara cât mai rapid posibil. Din această cauză s-au format cozi imense la benzinării, iar unchiul vedetei a așteptat trei ore pentru a-și alimenta mașina.

”A vrut să meargă să-și alimenteze mașina la benzinărie, a stat trei ore la coadă să o poată alimenta, toți sunt pregătiți pentru plecare în caz că va fi nevoie. Unchiul meu mi-a spus că sunt echipaje de poliție peste tot, sunt verificate mașinile”, a mai spus soția lui Mădălin Ionescu.

Ea a mai precizat că rudele sale nu doresc să își părăsească țara deocamdată, însă propunerea vedetei rămâne deschisă în continuare.

”Le-am propus rudelor mele să vină aici la mine, să am grijă de ele pe toată perioada asta critică, e vorba despre unchiul meu, soția lui, cele două fete care au la rândul lor soți și copii. Mi-au zis că nu vor să plece de acum de acasă, dar propunerea rămâne deschisă și dacă sunt într-un pericol iminent eu îi aștept și sunt dispusă să-i ajut cu tot ce e nevoie”, a mai zis ea.

Citește și:

.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.